Festivaluri concurs muzica 2020


vineri, 7 iunie 2013

COMUNICAT FESTIVALUL INTERNATIONAL EURORITM 2013


Asociatia Culturala EUROVOICES cu sprijinul Primariei Orasului Gura Humorului organizeaza in perioada 5-7 iulie 2013 Festivalul International de Muzica pentru Copii si Tineret EURORITM. Evenimentul face parte din manifestarile prilejuite de organizarea „Zilelor Humorului alaturi de alte actiuni culturale precum Festivalul International de Umor patronat de Stefan Popa Popa's, devenite deja traditie la Gura Humorului.

Peste 70 de solisti cu varste intre 6 si 18 ani din Romaniasi alte tari ale lumii au fost selectatide catre un juriu de specialitate din care fac partemembrii trupei Hi-Q Florin Grozea si Virgil Dulceanu .
Prestatiile live din finala ale tinerilor artisti vor fi evaluate de catre un juriu international compus din personalitati ale industriei muzicale internationale, producatori, compozitori precum si organizatori de festivaluri internationale. Presedintele juriului international va fi domnul Tolga Gurdil din Turcia, compozitor si producator muzical, organizator al Festivalului International Shining Star si membru in conducerea executiva a WAFA ( World Associations of Festivals and Artists). Romania va fi reprezentata in juriul international de domnul compozitor Cristian Alivej precum si de reprezentantii partenerilor media nationali.
Pe parcursul festivalului copii finalisti se vor bucura de o adevarata atmosfera de vacanta si oportunitatea de a lega noi prietenii avand acces gratuit la complexul de piscine din cadrul Parcului Arinis precum si o masa festiva alaturi de profesori si membrii juriului.
In datele de 5 si 6 iulie 2013,  intre orele 17.00-20.30, pe scena amplasata in Parcul Arinis din Gura Humorului va avea loc concursul de interpretare pe grupe de varsta iar in data de 7 iulie 2013 se va desfasura gala de premiere cuprinzand recitalurile castigatorilorIlustratia coregrafica pentru solisti in finala live a Festivalului International EURORITM va fi asigurata de cunoscuta Trupa “Arlechino” coordonata de catre doamna profesor coregraf Tatiana Cignolini.
Vor fi acordate premii in bani castigatorilor de la fiecare categorie de varsta conform regulamentului iar castigatorul marelui trofeuEURORITM va primi  suma de 1000 de Euro.
Fiecare zi a festivalului se va finaliza prin recitaluri ale unor tineri artisti care si-au dovedit valoarea in festivaluri nationale si internationale precumGeorgiana Dariescu si Amelie Roux si concerte sustinute de mari artisti si trupe consacrate din Romania ! Au confirmat deja prezenta pe scena de la Gura Humorului spre incantarea tuturor participantilor la “Zilele Humorului”: Horia Brenciu& HB Orchestra si LaLa Band!

Ion Waszkiewicz-Filioreanu
Presedintele Asociatiei Culturale EUROVOICES
Director al Festivalului International de Muzica EURORITM
Telefon 0788244848

COD FISCAL 31709585
Nr inregistrare in registrul Asociatilor si Fundatiilor 49/A/2013