Festivaluri concurs muzica 2019

Calendarul festivalurilor concurs de muzica 2019
mai 2019 , iunie 2019 , iulie 2019 , august 2019 , septembrie 2019 , octombrie 2019 , noiembrie 2019 , decembrie 2019


FESTIVALURI 2019 JUDEŢE:

Calendarul inscrierilor la festivalurile concurs de muzica 2019
mai 2019 , iunie 2019 , iulie 2019 , august 2019 , septembrie 2019 , octombrie 2019 , noiembrie 2019 , decembrie 2019

joi, 26 noiembrie 2015

TABARA MUZICALA "BELLE ARTI MUSIC CAMP" , 7-12 februarie 2016 , BRAN - MOECIU

IN PERIOADA 7 - 12 FEBRUARIE 2016,PE PARCURSUL A 6 ZILE, 
VA ASTEPTAM LA BRAN - MOECIU, SA PETRECEM IMPREUNA CATEVA ZILE DE NEUITAT SI SA IMBINAM DISTRACTIA CU CREATIA INDIVIDUALA SI IN GRUP, LIBERA SI DIRIJATA, IMBINAND DISCIPLINA DE LUCRU IN ATELIERELE INDRUMATE DE PROFESIONISTI, CU ACTIVITATI RECREATIVE DE VACANTA, IN AER LIBER IN CEA MAI TARE TABARA MUZICALA 
 "BELLE ARTI MUSIC CAMP" 2016

PRIN INTERMEDIUL CELOR 6 ATELIERE - VOCE, ACTORIE, DANS/ MISCARE SCENICA, PRODUCTIE MUZICALA/ CARIERA MUZICALA, JURNALISM/ PUBLIC RELATION, VENTRILOCIE, ENTERTAINMENT, NE PROPUNEM SA DESCOPERIM SI SA INCURAJAM TINERELE TALENTE IN DOMENIILE SUS MENTIONATE, CU RESPECT PENTRU SPECIFICUL INDIVIDUAL AL MINI VEDETELOR, FARA DISCRIMINARE DE SEX, VARSTA - 8 - 17 ANI, ETNIE SAU ORIENTARE RELIGIOASA.

TABARA MUZICALA ARE 30 DE ORE DE PREGATITE, DISPUSA PE O PERIOADA DE 6 ZILE, IN ULTIMA SEARA FIIND SUSTINUT UN TEST DE EVALUARE A CUNOSTINTELOR ACULUMALTE. TESTUL VA CONSTA IN ORGANIZAREA UNUI EVENIMENT/ SPECTACOL ALATURI DE ARTISTI CONSACRATI. FIECARE MINI VEDETA VA PRIMI UN CALIFICATIV SI O DIPLOMA DE PARTICIPARE.

TOT IN CADRUL TABEREI MINI VEDETELE VOR PREGATI O PIESA IN PRIMA AUDITIE OFERITA DE TOMMO MUSIC PRODUCTION LA CARE VOR FILMA IN PERIOADA TABEREI SI UN VIDEOCLIP.
EXERCITIILE FIZICE IN AER LIBER VOR COMPLETA GAMA ACTIVITATILOR RITMATE. SI VINERI SEARA LA MASA FESTIVA DANSAM CU TOTII, PENTRU CA NE VOM CUNOASTE MAI BINE SI VOM CANTA SI DANSA ALATURI DE VEDETELE PREZENTE.

PE PARCURSUL CELOR 7 ZILE SI 6 NOPTI SE ASIGURA CAZARE, TREI MESE PRINCIPALE, 2 GUSTARI, 30 DE ORE DE PREGATIRE, SPECTACOLUL 

DE EVALUARE SI MASA FESTIVA.
CAZAREA INCEPE LA ORA 12.00 A PRIMEI ZILE (7 FEB.) SI SE INCHEIE LA ORA 12.00 A ULTIMEI ZILE (13 FEB).
PRIMA MASA ESTE PRANZUL DIN PRIMA ZI IAR ULTIMA ESTE MICUL DEJUN DIN ULTIMA ZI.
CELE TRI MESE VOR CUPRINDE ALIMENTATIA PARTICIPANTILOR, TINAND CONT DE VARSTA LOR, TOTUL PROASPAT SI BIO.
TOATE FELURILE DE MANCARE SERVITE LA PRANZ SI CINA VOR FI PREPARATE ZILNIC. MENIUL SE VA FIXA CU O ZI INAINTE, TINAND CONT DE VARSTA PARTICIPANTILOR SI PREFERINTELE LOR.
DACA VOR EXISTA MINI VEDETE CU ALERGII SAU CU UN ANUMIT REGIM LE VOM CONFIGURA UN MENIU IN CONFORMITATE CU CERINTELE PERSONALE.
MINI VEDETELE VOR AVEA LA DISPOZITIE, IN PERMANENTA, APA PLATA NATURALA.

ATELIERELE VOR AVEA LOC IN 2 SALI SPECIAL AMENAJATE CU SONORIZARE DE SPECTACOL. VOCALIZELE, EXERCITIILE DE RESPIRATIE SI DE DICTIE SE VOR FACE IN AER CURAT DE MUNTE.
FIECARE PARTICIPANT TREBUIE SA AIBA ASUPRA SA UN STICK CU NEGATIVELE A DOUA PIESE PE CARE DORESTE SA LE CANTE IN SPECTACOLUL DE GALA SI SA LE LUCREZE PE PARCURSUL TABEREI.
ORGANIZATORUL SI STAFF-UL ISI REZERVA DREOTUL DE A CONFIGURA PROGRAMUL IN FUNCTIE DE POTENTIALUL MINI VEDETELOR SI DE A OFERI SURPRIZE PLACUTE SI PREMII.
CONDITIILE DE ORGANIZARE A TABEREI "BELLE ARTI MUSIC CAMP" 2016
ART. 1. ASOCIATIA CULTURALA BELLE ARTI ARE OBLIGATIA SA IA TOATE MASURILE IN VEDEREA ASIGURARII CONDITIILOR DE SIGURANTA ALE MINI VEDETELOR PARTICIPANTE PE DURATA TABEREI.
ART. 2. MINI VEDETELE PARTICIPANTE LA TABARA, EXCURSII SI ALTE ACTIVITATI DE TIMP LIBER SI PARINTII/ REPREZENTANTII LEGALI AI ACESTORA VOR RESPECTA OBLIGATIILE PREVAZUTE LA ANEXA NR. 3
ART. 3. ANTERIOR CONSTITUIRII GRUPULUI DE MINI VEDETE SI CADRE DIDACTICE PARTICIPANTI, ORGANIZATORUL TREBUIE SA PREZINTE PARTICIPANTILOR URMATOARELE INFORMATII :
a) SCOPUL SI PROGRAMUL TABEREI
b) LOCALITATEA DE DESTINATIE
c) DURATA TABEREI, ZIUA, ORA SI LOCUL SOSIRII IN TABARA, PRECUM SI ZIUA, ORA SI LOCUL PRELUARII DIN TABARA DE CATRE CADRUL DIDACTIC INSOTITOR SAU REPREZENTANTUL LEGAL AL MINI VEDETEI PARTICIPANTE
d) OPERATORUL ECONOMIC/ FURNIZORUL SERVICIILOR DE CAZARE, MASA.
e) ADRESA UNITATII DE PRIMIRE, DOTARILE SUPLIMENTARE DIN INCINTA UNITATII DE CAZARE, CONDITIILE DE CAZARE, SERVICIILE DE MASA OFERITE.
f) COSTUL TABEREI
g) NUMARUL DE PARTICIPANTI : MINI VEDETE SI STAFF, CU RESPECTAREA REGULII : UN CADRU DIDACTIC LA CEL MULT 10 ELEVI.
h) REGULAMENTUL TABEREI
ACESTE INFORMATII VOR FI PUBLICE PE www.asocbellearti.com , PRECUM SI MENTIONATE IN CONTRACTUL CARE SE VA INCHEIA ANTERIOR INCEPERII TABEREI INTRE ORGANIZATOR SI REPREZENTANTUL LEGAL AL MINI VEDETEI PARTICIPANTE.
ART. 4. REPREZENTANTUL LEGAL AL MINI VEDETEI PARTICIPANTE ESTE OBLIGAT :
a) SA INTOCMEASCA DOSARUL SOLICITAT PENTRU DESFASURAREA ACTIVITATII CONFORM ANEXEI NR. 1
(NOTA : IN CAZUL IN CARE MINI VEDETA PARTICIPANTA FACE PARTE DINTR-UN GRUP DE MIN IVEDETE INSOTIT DE UN CADRU DIDACTIC, ACESTA DIN URMA VA INMANA ORGANIZATORULUI, LA SOSIREA IN TABARA, TOATE DOSARELE MINI VEDETELOR)
b) SA INAINTEZE ORGANIZATORULUI COMANDA SCRISA, MENTIONAND URMATOARELE INFORMATII :
- VARSTA MINI VEDETEI PARTICIPANTE
- SITUATII SPECIALE REFERITOARE LA STAREA DE SANATATE A MINI VEDETEI PARTICIPANTE
- SITUATII SPECIALE PRIVIND REGIMUL ALIMENTAR/ DIETA MINI VEDETEI PARTICIPANTE
ART. 5. LA SOSIREA IN TABARA, ORGANIZATORUL VA SOLICITA REPREZENTANTILOR LEGALI AI MINI VEDETEI PARTICIPANTE SI CADRELOR DIDACTICE INSOTITOARE :
a) PARCURGEREA SI SEMNATURA DE LUARE LA CUNOSTINTA A PREVEDERILOR REGULAMENTULUI TABEREI
b) ADEVERINTA MEDICALA ELIBERATA DE MEDICUL DE FAMILIE CARE SA ATESTE FAPTUL CA STAREA DE SANATATE II PERMITE SA PARTICIPE FARA RISCURI LA ACTIVITATILE PROPUSE.
c) ACORDUL PARINTILOR/ TUTORI LEGALI CONFORM ANEXEI 4, IN FUNCTIE DE SPECIFICUL DEPLASARII, SEMNAT DE CATRE PARINTI/ TUTORI LEGALI SI MINI VEDETE.
ART. 6. PE DURATA TABEREI, ORGANIZATORUL ARE OBLIGATIA SA IA TOATE MASURILE PENTRU ASIGURAREA SECURITATII MINI VEDETELOR. ORGANIZATORUL VA VEA IN VEDERE, CEL PUTIN, URMATOARELE MASURI :
a) SA SELECTEZE CATE UN CADRU DIDACTIC PENTRU FIECARE 10 MINI VEDETE PARTICIPANTE PENTRU A-I INSOTI SI SUPRAVEGHEA PE TOATA PERIOADA TABEREI.
b) SA EVALUEZE RISCURILE ASOCIATE ACTIVITATILOR PROPUSE
c) SA SE IMPLICE DIRECT IN ACTIVITATILE MINI VEDETELOR
d) SA IA MASURI DE PREVENIRE/ REDUCERE A RISCURILOR DE VATAMARE A PARTICIPANTILOR
e) SA ANUNTE IMEDIAT INSTITUTIILE SPECIALIZATE (POLITIA, SALVAREA) SI PARINTII IN CAZUL VATAMARII MINI VEDETELOR
f) SA ASIGURE TRANSPORTUL MINI VEDETELOR LA UNITATILE MEDICALE IN CAZUL VATAMARII LOR.
g) SA ADAPTEZE ACTIVITATILE LA VARSTA, STADIUL DE DEZVOLTARE, NEVOILE SI RITMUL MINI VEDETELOR PARTICIPANTE
ART. 7. ANEXELE NR 1 - 3 FAC PARTE INTEGRANTA DIN PREZENTELE CONDITII. ANEXELE (DOSARUL TABEREI) SE VOR COMPLETA SI IMPRIMA PE SUPORT HARTIE SI VOR FI INMANATE ORGANIZATORULUI LA MOMENTUL SOSIRII IN TABARA, DE CATRE REPREZENTANTUL LEGAL AL MINI VEDETEI PARTICIPANTE, SAU DE CATRE CADRUL DIDACTIC INSOTITOR. DOSARUL TABEREI VA FI INTOCMIT IN MOD INDIVIDUAL PENTRU FIECARE MINI VEDETA PARTICIPANTA IN PARTE
.
ANEXA NR. 1/ DOSARUL TABEREI
ART. 1. DOSARUL TABEREI, INTOCMIT IN MOD INDIVIDUAL PENTRU FIECARE MINI VEDETA PARTICIPANTA IN PARTE, VA CUPRINDE :
a) ACORDUL SCRIS AL PARINTILOR/ TUTORILOR LEGALI AI MINI VEDETELOR PARTICIPANTE CONFORM FORMULARULUI PREVAZUT LA ANEXA NR. 3, ADEVERINTA MEDICALA ELIBERATA DE MEDICUL DE FAMILIE CARE ATESTA CA MINI VEDETA PARTICIPANTA ESTE "CLINIC SANATOS" SI APTA PENTRU PARTICIPAREA IN TABARA, AVIZUL EPIDEMIOLOGIC DE LA MEDICUL DE FAMILIE, ELIBERAT CU CEL PUTIN 48 DE ORE INAINTE DE INCEPEREA TABEREI.
b) REGULAMENTUL TABEREI (ANEXA NR. 2) SEMNAT DE CATRE REPREZENTANTII LEGALI SI DE CATRE MINI VEDETA PARTICIPANTA LA TABARA. SEMNATURILE ATESTA PARCURGEREA, INSUSIREA SI ANGAJAMENTUL FERM DE A RESPECTA REGULAMENTUL TABEREI.
c) CONTRACTUL INTOCMIT INTRE REPREZENTANTII LEGALI AI MINI VEDETEI PARTICIPANTE SI ORGANIZATOR, SEMNAT DE AMBELE PARTI
d) COPIE DUPA CI./ PASAPORTUL PARINTILOR/ TUTORELUI SI COPIE DUPA CN/ CI MINI VEDETA PARTICIPANTA
ART. 2. IN CAZUL GRUPURILOR ORGANIZATE SI INSOTITE DE CADRELE DIDACTICE, ACESTEA SE VOR ASIGURA CA AU PARCURS SI RESPECTAT INTOCMAI ORDINUL MINISTRULUI EDUCATIEI NATIONALE NR. 1.060/2014. NECUNOASTEREA SI NERESPECTAREA ACESTOR PREVEDERI NU REPREZINTA VINA ORGANIZATORULUI TABEREI, CARE NU-SI VA ASUMA NICI O PROBLEMA CARE AR DECURGE DE AICI.
ANEXA Nr. 2/ OBLIGATIILE REPREZENTANTILOR LEGALI SI ALE MINI VEDETELOR PARTICIPANTE
ART. 1. ANTERIOR DEPLASARII, TOATE MINI VEDETELE CU VARSTE INTRE 8 SI 17 ANI CARE DORESC SA PARTICIPE LA TABARA AU URMATOARELE OBLIGATII :
a) SA SOLICITA TOATE INFORMATIILE DESPRE TABARA
b) SA INFORMEZE ORGANIZATORUL DESPRE ORICE PROBLEME SAU CERINTE SPECIALE, PROBLEME MEDICALE, ALERGII, PREFERINTE IN REGIMUL ALIMENTAR, OBICEIURI RELIGIOASE SPECIALE ETC
c) SA INSTIINTEZE ORGANIZATORUL DACA ARE INTERDICTIE DE A PRACTIVA SPORT, PENTRU A NU FI IMPLICAT IN ACTIVITATI RECREATIVE CARE IMPLICA EFORT FIZIC.
d) SA  CITEASCA ATENT SI SA SEMNEZE REGULAMENTUL TABEREI INAINTE DE PLECARE.
e) SA PREZINTE ORGANIZATORULUI GRUPULUI O ADEVERINTA MEDICALA ELIBERATA DE MEDICUL DE FAMILIE CARE SA ATESTE CA MINI VEDETA PARTICIPANTA ESTE "CLINIC SANATOS".
f) SA PREZINTE ACORDUL SEMNAT AL PARINTELUI CONFORM ANEXEI NR. 3 
ART. 2. PE DURATA PARTICIPARII IN TABARA, TOATE MINI VEDETELE AU URMATOARELE OBLIGATII :
a) SA SE CONFORMEZE COMENZILOR CADRELOR DIDACTICE INSOTITOARE SI REPREZENTANTILOR ORGANIZATORULUI
b) SA SE COMPORTE CIVILIZAT SI SA NU DISTRUGA BUNURI
c) SA VERIFICE CONDITIILE DE SIGURANTA ALE SPATIULUI DE LOCUIT/ CAMEREI SI SA INFORMEZE ORGANIZATORUL IN LEGATURA CU ORICE PROBLEMA APARUTA.
d) SA UTILIZEZE, CU RESPONSABILITATE, MOBILIERUL, OBIECTELE SANITARE, ECHIPAMENTELE ELECTRICE SI ELECTRONICE DIN DOTAREA LOCATIEI.
e) SA NU DETERIORIZEZE MOBILIERUL, OBIECTELE SANITARE, ECHIPAMENTELE ELECTRICE SI ELECTRONICE DIN DOTAREA LOCATIEI
f) SA INSTIINTEZE CADRUL DIDACTIC INSOTITOR CU PRIVIRE LA DEFECTIUNILE MOBILIERULUI, ALE OBIECTELOR SANITARE, ALE ECHIPAMENTELOR ELECTRICE SI ELECTRONICE DIN DOTAREA LOCATIEI
g) SA NU RECURGA LA REMEDIEREA DEFECTIUNILOR MOBILIERULUI, ALE OBIECTELOR SANITARE, ALE ECHIPAMENTELOR ELECTRICE SI ELECTRONICE DIN DOTAREA LOCATIEI.
h) SA UTILIZEZE, IN SIGURANTA, SPATIILE LOCATIEI (SA NU SARA PESTE SCARI, SA NU COBOARE PE BALUSTRADA, SA NU SARA PE GEAM, SA NU TREACA DINTR-UN BALCON IN ALTUL, ETC)
i) SA NU ADUCA SI SA NU UTILIZEZE MATERIALE/ PRODUSE INFLAMABILE SAU CU RISC INFLAMABIL
j) SA NU ADUCA SI SA NU CONSUME TUTUN, ALCOOL, DROGURI SI ALTE SUBSTANTE CARE II POT PUNE IN PERICOL PE ELE ORI PE CEILALTI PARTICIPANTI SAU CARE POT DETERMINA ALTERCAREA PERCEPTIEI REALITATII.
k) SA NU CONSUME ALIMENTE ALTERATE SAU PASTRATE IN CONDITII NEADECVATE.
l) SA MANIFESTE UN COMPORTAMENT RESPONSABIL FATA DE PROPRIA PERSOANA SI FATA DE CEILALTI PARTICIPANTI LA TABARA.
m) SA NU RECURGA LA ACTE DE VIOLENTA PE PARCURSUL SEDERII IN TABARA
n) SA NU PERICLITEZE SIGURANTA SI SECURITATEA PARTICIPANTILOR LA TABARA
o) SA RESPECTE COMENZILE CADRULUI DIDACTIC INSOTITOR PE PERIOADA TABEREI
p) SA NU PARASEASCA GRUPUL/ LOCATIA TABEREI/ ACTIVITATII/ EXCURSIEI FARA ACORDUL CADRULUI DIDACTIC INSOTITOR


ANEXA NR. 3/ ACORDUL PARINTELUI/ TUTORELE LEGAL


NUMELE SI PRENUMELE MINI VEDETEI________________________________
DATA TABEREI : DE LA 7 FEB. LA 12 FEB. 2016
NUMELE SI PRENUMELE CADRULUI DIDACTIC INSOTITOR (DACA ESTE CAZUL)________________________________________________________
a) SUNT DE ACORD CA PROPRIA MEA MINI VEDETA SA PARTICIPE LA ACTIVITATILE TABEREI
b) SUNT DE ACORD CA IN CAZUL UNEI URGENTE DE VATAMARE SAU IMBOLNAVIRE A MINI VEDETEI, ORGANIZATORUL SA MA INSTIINTEZE IMEDIAT, SA IA LEGATURA CU O UNITATE MEDICALA SPECIALIZATA, SA ACTIONEZE IN NUMELE MEU SI SA OBTINA TRATAMENTUL MEDICAL. MA OBLIG SA PLATESC SUMA AFERENTA, IN CAZUL ADMINISTRARII UNUI TRATAMENT MEDICAL CONTRA COST
c) SUNT DE ACORD CA PROPRIA MEA MINI VEDETA SA SE COMPORTE CIVILIZAT SI RESPONSABIL, SA RESPECTE REGULILE STABILITE SI ACCEPT CONSECINTELE IN SITUATIA IN CARE NU SE VA COMPORTA CA ATARE.
d) ACCEPT CA SUNT RESPONSABIL PENTRU ADUCEREA SI PRELUAREA MINI VEDETEI IN TABARA LA ORELE SI LOCATIA PRECIZATE ANTERIOR.
e) SUNT DE ACORD SI INTELEG CA SUNT RESPONSABIL PENTRU FAPTELE MINI VEDETEI MELE. ABSOLV ORGANIZATORUL DE TOATE OBLIGATIILE SI RASPUNDEREA OCAZIONATE DE NERESPECTAREA REGULAMENTULUI TABEREI DE CATRE MINI VEDETA PARTICIPANTA, CU EXCEPTIA CELOR CAUZATE DE NEGLIJENTA CADRELOR DIDACTICE INSOTITOARE.
f) INTELEG CA DETINEREA SI CONSUMUL DE TUTUN, BAUTURI ALCOOLICE SI DROGURI SUNT INTERZISE SI AM DISCUTAT ACEST LUCRU CU MINI VEDETA MEA. SUNT DE ACORD CA PROPRIA MEA MINI VEDETA SA FIE SUPUSA PROCEDURILOR DISCIPLINARE SI UNEI POSIBILE ANCHETE, DACA VA CONSUMA ALCOOL SAU VA DETINE ASTFEL DE SUBSTANTE PSIHOTROPE.
g) INTELEG FAPTUL CA ELEVII CARE NU RESPECTA REGULAMENTUL DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE A TABEREI POT SA FIE EXCLUSI DE ORGANIZATOR DE PE LISTA PARTICIPANTILOR LA ASTFEL DE EVENIMENTE..
h) SUNT DE ACORD CA, IN CAZUL IN CARE MINI VEDETA MEA COMITE O FAPTA GRAVA PE PERIOADA TABEREI/ EXCURSIEI, RAMANE LA LATITUDINEA ORGANIZATORULUI SA REZILIEZE IN MOD UNIVOC CONTRACTUL DE PARTICIPARE IN TABARA, EU FIIND INFORMAT ASUPRA ACESTUI LUCRU IN PREALABIL. IN ACEST CAZ, VOI VENI SA IMI PREIAU MINI VEDETA SI VOI SUPORTA TOATE CHELTUIELILE OCAZIONATE DE PLECAREA LUI ANTICIPATA, FARA A SOLICITA RETURNAREA NICIUNEI SUME DIN PARTEA ORGANIZATORULUI.
i) IN CAZ DE URGENTA POT FI GASIT, 24 DE ORE, LA URMATOARELE NUMERE DE TELEFON________________________________________________
DATE DE CONTACT : ADRESA E-MAIL_____________________________
j) SUNT DE ACORD CA PROPRIA MEA MINI VEDETA SA PARTICIPE LA TABARA "BELLE ARTI MUSIC CAMP".
________________________(SEMNATURA PARINTELUI/ TUTORELUI LEGAL)

________________________(DATA)TABARA MUZICALA BELLE ARTI MUSIC CAMP 2016
FORMULAR INSCRIERE
(SE COMPLETEAZA DE PARINTE/ TUTORE LEGAL)
Numele si prenumele mini vedetei :___________________
_____________________________________________
Data nasterii :_____________________
Localitatea : _____________________
Numele si prenumele parintilor/tutorelui :______________
_________________si____________________________
Telefon mobil :________________/ fix :_____________
Adresa e-mail :_____________________
Perioada taberei : de la 07 Februarie 2016, orele 10.00 (duminica) la : 13 Februarie 2016, orele 10.00 (sambata).

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu termenii si conditiile de organizare a acestei tabere.
____________________________
(Semnatura parinte/ tutore legal) 


ACORDUL PARINTELUI/ TUTORELE LEGAL


Numele și prenumele mini vedetei: ___________________
______________________________________________

Data Taberei: de la 7 Februarie la 12 Februarie 2016

Numele și prenumele părintelui/tutorelui :_____________
______________________________________________

Numele și prenumele cadrului didactic insotitor (daca este cazul)
______________________________________________

a) Sunt de acord ca propria mea mini vedeta să participe la activitatile Taberei.
b) Sunt de acord ca, în cazul unei urgențe de vătămare sau îmbolnăvire a mini vedetei mele, Organizatorul să mă înștiințeze imediat, să ia legătura cu o unitate medicală specializată, să acționeze în numele meu și să obțină tratamentul medical. Mă oblig să plătesc suma aferentă, în cazul administrării unui tratament medical contra cost.
c) Sunt de acord ca propria mea mini vedeta să se comporte civilizat și responsabil, să respecte regulile stabilite și accept consecințele în situația în care nu se va comporta ca atare.
d) Accept că sunt responsabil pentru aducerea și preluarea mini vedetei la orele și locațiile precizate anterior.
e) Sunt de acord și înțeleg că sunt responsabil pentru faptele mini vedetei mele. Absolv Organizatorul de toate obligațiile și răspunderea ocazionate de nerespectarea regulamentului Taberei de catre mini vedeta participanta, cu excepția celor cauzate de neglijența cadrelor didactice însoțitoare.
f) Înțeleg că deținerea și consumul de tutun, băuturi alcoolice și droguri sunt interzise și am discutat acest lucru cu mini vedeta mea. Sunt de acord ca propria mea mini vedeta să fie supus procedurilor disciplinare și unei posibile anchete, dacă va consuma alcool sau va deține astfel de substanțe psihotrope.
g) Înțeleg faptul că mini vedetele care nu respectă regulamentul de organizare și funcționare a Taberei pot să fie excluși de Organizator de pe lista participanților la astfel de manifestări.
h) Sunt de acord că, în cazul în care mini vedeta mea comite o faptă gravă pe perioada excursiei, rămâne la latitudinea Organizatorului sa rezilieze in mod univoc Contractul de participare in tabara, eu fiind informat asupra acestui lucru în prealabil. În acest caz, voi veni să îmi preiau
mini vedeta și voi suporta toate cheltuielile ocazionate de plecarea lui anticipată, fără a solicita returnarea niciunei sume din partea Organizatorului.
i) În caz de urgență, pot fi găsit, 24 de ore, la următoarele numere de telefon: ____________________________________

Date de contact suplimentare: e-mail ______________________

j) Sunt de acord ca propria mea mini vedeta să participe la această Tabara.
____________________________________________
(semnătura părintelui/tutorelui legal) (data)
Declaraţia minorului participant
    Am citit acest formular (Acordul parintilor), precum si formularul de inscriere si regulamentul Taberei „Belle Arti Music Camp” 2016 afisat pe site-ul www.asocbellearti.com  şi înţeleg ca trebuie sa ma comport politicos, responsabil şi sa respect regulile stabilite de organizatorii acestei tabere, sa nu consum tutun, bauturi alcoolice droguri şi si alte substante care pot determina alterarea perceptiei realitatii şi sa nu întreprind acţiuni care pot sa puna în pericol sanatatea, securitatea şi siguranţa mea sau a celorlalţi participanţi.
_________________________________________

(Semnatura minorului participant) (data)
PROGRAM
DUMINICA 7 FEB.
ORELE 11.00 – PRELUARE MINI VEDETE – STAFF TABARA
ORELE 12.00 – CAZARE
ORELE 13.00 – MASA DE PRANZ
ORELE 14.00 – 16.00 – REPAUS
ORELE 16.00 – 17.30 – ATELIER VOCE (OLIVER POPA & RALUKA LEOACA)
ORELE 17.30 – 19.00 – PROGRAM  OUTDOOR
ORELE 19.00 – 20.00 – CINA
ORELE 20.00 – 22.00 – KARAOKE
ORELE 22.00 – 7.00 – SOMNLUNI 8 FEB.
ORELE 7.00 – 8.00 – INVIORARE/ INGIENIZARE
ORELE 8.00 – 9.00 – MIC DEJUN
ORELE 9.00 – 10.30 – ATELIER VOCE (OLIVER POPA & RALUKA LEOCA)
ORELE 10.30 – 11.00 – REPAUS/ GUSTARE
ORELE 11.00 – 12.30 – ATELIER TEATRU (OVIDIU CUNCEA)
ORELE 13.00 – 14.00 – MASA DE PRANZ
ORELE 14.00 – 16.00 – REPAUS
ORELE 16.00 – 17.30 – ATELIER DANS/ MISCARE SCENICA (ALEXANDRA & ADRIAN SCRIMINT)
ORELE 17.30 – 19.00 – PROGRAM OUTDOOR
ORELE 19.00 – 20.00 – CINA
ORELE 20.00 – 22.00 – ATELIER ACTORIE (OVIDIU CUNCEA)
ORELE 22.00 – 7.00 – SOMN
MARTI 9 FEB.
ORELE 7.00 – 8.00 – INVIORARE/ IGIENIZARE
ORELE 8.00 – 9.00 – MIC DEJUN
ORELE 9.00 – 12.30 – EXCURSIE/ VIZITA CASTELUL BRAN/ GUSTARE
ORELE 13.00 – 14.00 – MASA DE PRANZ
ORELE 14.00 – 16.00 – REPAUS
ORELE 16.00 – 17.30 – ATELIER ISTORIA SCENEI (ARTISTI ROMANI MUZICA POP) (FLORIN APOSTOL)
ORELE 18.00 – 19.00 – ATELIER VOCE (OLIVER POPA & RALUKA LEOACA)
ORELE 19.00 – 20.00 – CINA
ORELE 20.00 – 22.00 – PROGRAM CINEMA
ORELE 22.00 – 7.00 – SOMN


MIERCURI 10 FEB.
ORELE 7.00 – 8.00 – INVIORARE/ IGIENIZARE
ORELE 8.00 – 9.00 – MIC DEJUN
ORELE 9.00 – 10.30 – ATELIER DANS/ MISCARE SCENICA (ALEXANDRA & ADRIAN SCRIMINT)
ORELE 10.30 – 11.00 – REPAUS/ GUSTARE
ORELE 11.00 – 12.30 – ATELIER JURNALISM (CRISTINA HEREA)
ORELE 13.00 – 14.00 – MASA DE PRANZ
ORELE 14.00 – 15.30 – REPAUS
ORELE 15.30 – 18.00 – ATELIER VIDEO (FILMARE VIDEOCLIP) (BELLE ARTI TV)
ORELE 18.00 – 19.00 – ATELIER VENTRILOCIE (CRINA ZVOBODA & FRIENDS)
ORELE 19.00 – 20.00 – CINA
ORELE 20.00 – 22.00 – KARAOKE
ORELE 22.00 – 07.00 – SOMN
JOI 11 FEB.
ORELE 7.00 – 8.00 – INVIORARE/ IGIENIZARE
ORELE 8.00 – 9.00 – MIC DEJUN
ORELE 9.00 – 10.30 – ATELIER VOCE (OLIVER POPA & RALUKA LEOACA)
ORELE 10.30 – 11.00 – REPAUS/ GUSTARE
ORELE 11.00 – 12.30 – ATELIER JURNALISM (CRISTINA HEREA)
ORELE 13.00 – 14.00 – MASA DE PRANZ
ORELE 14.00 – 15.30 – REPAUS
ORELE 15.30 – 16.30 – ATELIER PRODUCTIE MUZICALA (BOGDAN TOMMO)
ORELE 17.00 – 18.30 – ATELIER VENTRILOCIE (CRINA ZVOBODA & FRIENDS)
ORELE 19.00 – 20.00 – CINA
ORELE 20.00 – 23.00 – (REPETITIE GENERALA SPECTACOL) (OLIVER POPA & RALUKA LEOACA & AURELIAN TEMISAN)
ORELE 23.00 – 7.00 – SOMN
VINERI 12 FEB.
ORELE 7.00 – 8.00 – INVIORARE/ IGIENIZRE
ORELE 8.00 – 9.00 – MIC DEJUN
ORELE 9.00 – 12.30 – VIZITA DINO PARC/ CETATEA RASNOVULUI/ FILMARE VIDEOCLIP) (BELLE ARTI TV)
ORELE - 13.00 – 14.00 – MASA DE PRANZ
ORELE - 14.00 – 16.00 – REPAUS
ORELE - 16.00 – 18.00 – PREGATIRE SPECTACOL
ORELE 18.30 – 21.00 – SPECTACOL
ORELE 21.00 – 24.00 – MASA FESTIVA/ DISCO PARTY
SAMBATA 13 FEB.
ORELE 8.00 – 9.00 – INVIORARE/ IGIENIZARE
ORELE 9.00 – 10.00 – MIC DEJUN
ORELE 11.00 – PRELUARE MINI VEDETE - PARINTI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu