Festivaluri concurs muzica 2020


sâmbătă, 8 iulie 2017

Regulament - Concursul "ARCA LUI NOE" , 2 - 3 septembrie 2017 , Constanţa

Concursul de talente 

“ ARCA LUI NOE “ 

 2 - 3 septembrie 2017 

 Constanta





Competitia se va desfasura pe urmatoarele sectiuni :



1. TEATRU

2. CREATIE LITERARA

3. DANS

4. MULTI-TALENT

5. VOCEA DE AUR, ARGINT, BRONZ

6. TROFEUL TROFEELOR

7. GENERATIA DE AUR

8. REMEMBER

9. PEOPLE'S CHOISE

10. ULTRA FRESH

11. SCAUNE INTOARSE

12. DUETE

13.
SHOW

14. EUROVISION

15. POP ROMANESC

4 – 7 ANI

8 - 10 ANI

11 - 13 ANI

14 - 100 ANI


16. POP INTERNATIONAL

4 – 7 ANI

8 - 10 ANI

11 - 13 ANI

14 - 100 ANI


17. POPULARA

18. ETNO

19. MUZICA INSTRUMENTALA

20. CREATIE MUZICALA

21. MUZICA VOCALA CLASICA


INSCRIERI

1. Inscrierile concurentilor au loc in perioada 1 iulie - 31 august 2017 ;

2. Varsta minima de participare in concurs este de 4 ani. Se admit in competitie si grupuri ( mici sau mari ), trupe ( rock, dance, pop ), ansambluri, formatii. In acest caz, se va calcula media de varsta pt. a vedea la ce sectiune vor intra in concurs ; Nu exista limita de varsta ( pot veni in concurs si concurenti de 80 de ani ! ) ;

3. Concurentii trebuie sa trimita pe adresa de e-mail :
 
mihai.traistariu@gmail.com 
urmatoarele lucruri :

a) FISA DE CONCURS, completata in intregime.
Doritorii o gasesc pe site-ul oficial (  www.arcaluinoe.top ) sau o pot solicita pe mail.
b) Buletinul sau certificatul de nastere, pentru a vedea exact in ce categorie de varsta intra in competitie ;
c) O melodie cu vocea concurentului daca participa la sectiunea Muzica Vocala.
Poate fi un link de pe Youtube sau un mp3 ! O filmare sau o inregistrare mp3 daca participa la sectiunea Instrumentala … Pentru celelalte sectiuni ( teatru, poezie, dans etc ) concurentii nu trebuie sa trimita niciun material inainte.
d) Negativul / negativele melodiilor pe care le vor canta in cadrul competitiei ( in cazul sectiunilor de la Muzica Vocala ). In concurs se va face o banda de spectacol, pentru a se evita eventualele probleme de sunet. De preferat ca melodiile nu trebuie sa depaseasca 4 minute !
e) Chitanta, fotografiata sau scanata, prin care concurentul dovedeste ca a platit taxa de sponsorizare de 150 de RON. Taxa va fi achitata intr-unul din conturile :
RO26 INGB 0000 9999 0134 2632 - deschis pe numele MIHAI TRAISTARIU, la ING Bank - Constanta, sucursala Dezrobirii
sau
RO51 BTRL 0140 1201 C684 30XX - deschis pe numele MIHAI TRAISTARIU, la Banca TRANSILVANIA, Constanta


Daca un concurent participa la o singura sectiune, taxa de sponsorizare este de 150 RON.
Daca participa la doua sectiuni, plateste doar cate 125 Ron pentru fiecare sectiune, deci in total 250 Ron. Daca participa la trei sectiuni, plateste cate 100 Ron pentru fiecare sectiune, deci va avea de achitat doar 300 Ron. Daca participa la 4 sectiuni, va avea de achitat cate 90 Ron pentru fiecare sectiune in parte, deci in total ... 360 Ron. Daca participa de la 5 sectiuni in sus, va avea de achitat cate 80 Ron pentru fiecare sectiune in parte, deci in total ... 400 Ron, 480 Ron, 560 Ron etc.
BONUS ( in afara concursului ) : SECTIUNEA RECITAL

Te-ai gandit vreodata ca vrei sa apari, sa canti sau sa dansezi pe scena dar nu vrei sa fii jurizat si sa scapi de emotii ? Acum e sansa ta !
Poti intra in recital !
Am inventat special aceasta sectiune ... pentru cei care au trecut de un anumit nivel si care se gandesc ca nu mai vor in concurs ci ... sa participe in recital cot la cot cu vedetele !
Aici se poate inscrie orice artist, cantaret sau dansator, care doreste sa intre in recital la ARCA LUI NOE cu cateva momente artistice iar selectia se face pe baza unui video sau link de pe youtube pe care il trimiteti pe :
mihai.traistariu@gmail.com
La aceasta sectiune NU EXISTA TAXA DE PRESELECTIE !
In urma vizionarii video-ului trimis echipa organizatorica decide daca artistul in cauza poate sustine un recital la ARCA LUI NOE !
Daca ai fost ADMIS, taxa de sponsorizare este de 150 Ron pentru fiecare moment in parte !


DESPRE SECTIUNILE DE
 CONCURS

Sectiunea TEATRU ( Actori, actrite ... )
Pentru a concura la aceasta sectiune, cei inscrisi trebuie sa se  prezinte cu un moment artistic de 5 - 10 minute ( monolog, fabula, povestire, poezie, moment de dramaturgie sau dramatizari din literatura romana / universala ). Aici concurentii pot concura individual sau grup. Va fi jurizat momentul in ansamblu.
Sectiunea CREATIE LITERARA ( Am compus o poezie ... )
Concurentii vor prezenta un moment de poezie, proza scurta sau eseu. ( creatie proprie )
Sectiunea DANS
Concurentul / concurentii ( trupa de dans ) vor prezenta un moment de maximum 4 minute. Clasic, contemporan, retro ... etc.
Sectiunea MULTI-TALENT
Aici intra orice alt talent care nu se regaseste intre cele enumerate de noi. Poate esti un mentalist de exceptie sau poate ai un moment de dresaj fantastic ori poate jonglezi cu mingea cum numai fotbalistii internationali o fac. Tu stii cel mai bine ce talent ascuns ai !
Sectiunea " VOCEA DE AUR, VOCEA DE ARGINT, VOCEA DE BRONZ " ( Voce, nu gluma ! )
Crezi ca ai o voce SUPER TARE ? Atunci baga-te ! Avem doar la aceasta sectiune 3 trofee separate : de aur, de argint si de bronz. Aceasta sectiune e asa ... mai demonstrativa ! Arata-ne ca ai o voce de milioane ! Evident aici conteaza cel mai mult ... tehnica vocala ! Demonstreaza ca esti o SUUUPER VOCE !
Sectiunea TROFEUL TROFEELOR ( Cel mai bun din cei mai buni - doar pe MUZICA )
La aceasta sectiune participa doar concurentii care au cel putin un trofeu in palmares. In acest sens ... ei ne vor trimite si o diploma doveditoare.
Sectiunea GENERATIA DE AUR ( Vechi dar bun ... )
Aici concurentii au de cantat o piesa veche. Si, cum vinul vechi e cel mai bun, la fel si muzica veche : e de aur. Piesa sa nu fie aparuta dupa anul 2000.
Sectiunea REMEMBER ( Sa ne-amintim de ... )
La aceasta sectiune, concurentii au de cantat o melodie al carei compozitor, textier sau interpret ... a trecut in lumea celor vesnici.
Sectiunea PEOPLE'S CHOICE
Aceasta sectiune e strict pentru cei care nu pot veni de la distante mari sau nu pot participa LIVE din diverse motive si vor totusi sa concurenze la ARCA LUI NOE. Cum Noe a fost un personaj primitor ... noi imbratisam ideea de a primi in concurs concurentii de departe care nu-si permit sa vina pana la Constanta. Practic, stai acasa la Timisoara si esti jurizat. Si ... cine-o poate face cel mai bine decat PUBLICUL ? Te inscrii online. Trimiti o piesa mp3 sau un link de pe youtube cu ce ai tu mai bun. Numaram voturile din clipa in care dam START VOT. Concurentul care aduna cele mai multe voturi primeste Trofeul " People's Choice " ( Alegerea publicului ). Trofeul sectiunii va fi urmat de premiile I, II, III, Mentiuni si Premii speciale. Ele vor fi inmanate concurentilor prin posta sau vor fi trimise prin colegi de breasla care participa la concurs si locuiesc in aceeasi localitate.
Sectiunea ULTRA FRESH
Aici cantam doar piese noi. Cat de noi ? Foarte noi. Din ultimii 5 ani. Romanesti sau internationale. Nu conteaza limba. FRESH sa fie !
Sectiunea SCAUNE INTOARSE
Da ! Ai citit bine ! Aici juriul NU TE VEDE. Doar te asculta ! Publicul te vede si te aplauda. Juriul sta cu spatele la tine si ... noteaza doar ce se aude ! Bafta !
Sectiunea DUETE
Fete cu fete, baieti cu baieti ... Duete sa fie ...
Sectiunea SHOW
Intalnesti adesea, prin competitiile muzicale, cantaciosi care rup scena in doua prin ... show. A sosit si ... ziua lor ! Hai, artistule ! Desfasoara-te ! Arata-le ce poti ! Scena e a ta !
Sectiunea EUROVISION
La aceasta sectiune, concurentii au de cantat doar piese care au participat in selectiile nationale sau internationale Eurovision din toate timpurile.
Sectiunea POP ROMANESC
Cantam ... doar piese in limba romana. Exceptie fac piesele scrise de autori romani, scrise in alta limba ( Say Something - Laurentiu Cazan, Tornero, Let me try etc ). La aceasta sectiune nu exista limita de varsta. Interpretii pot canta cu negativ, acompaniati sau acapella.
Sectiunea POP INTERNATIONAL
Aici cantam doar piese in alte limbi decat in limba romana. La aceasta sectiune nu exista limita de varsta. Interpretii pot canta cu negativ, acompaniati sau acapella.
Sectiunea MUZICA POPULARA
La aceasta sectiune nu exista limita de varsta. Interpretii pot canta cu negativ, acompaniati sau acapella.
Sectiunea MUZICA ETNO
La aceasta sectiune nu exista limita de varsta. Interpretii pot canta cu negativ, acompaniati sau acapella.
Sectiunea MUZICA INSTRUMENTALA
Stim ! Vocea e tot un instrument ! Dar ... aici cantam la tot ce nu se numeste voce ! Fie ca-i frunza, ca-i pian, ca-i iarba, ca-i vioara, mandolina, contrabas sau fluier ... esti binevenit in ARCA LUI NOE !
Sectiunea CREATIE MUZICALA ( Am compus o melodie ... )
Competitia va include compozitii originale. La CREATIE se poate inscrie orice compozitor care are o piesa proprie. Piesele pot fi oricat de vechi. Un compozitor poate intra cu mai multe piese in concurs, la fel cum si un interpret poate canta piesele mai multor autori.

Sectiunea MUZICA VOCALA CLASICA
Tenori, soprane, basi, baritoni, altiste sau mezzo ... ori poate contratenori sau soprane de coloratura ... Aici e locul lor ! Atentie ! Piesele de la aceasta categorie TREBUIE sa fie de muzica CLASICA.
ATENTIE ! De multe ori concurentii nu stiu sa faca distinctie clara intre muzica etno , muzica populara sau muzica pop. 

CONCURS

Concursul de TALENTE " ARCA LUI NOE " va avea loc in perioada 2 - 3 Septembrie 2017, in Constanta.
Concurentii de la toate sectiunile de muzica vor avea de interpretat PE VIU, cu negativ, acompaniati la un instrument, cu band ( trupa pe spate ) sau chiar acapella daca sunt la sectiunea muzica vocala. Cei de la alte sectiuni vor veni cu materialul audio ( daca exista asa ceva ) pe stick sau cd.
Premiile, pentru toate cele 27 de sectiuni, vor fi acordate in fiecare seara. Vor exista doua GALE ale laureatilor : una pe 2 si una pe 3 septembrie. In fiecare seara, se vor aduna toate notele juriului din care se vor scadea cea mai mica si cea mai mare nota ; totalul astfel obtinut va fi impartit la numarul total de jurati, mai putin doi ; aceasta va fi media finala a concurentului pentru sectiunea respectiva ;
ATENTIE !
Fiecare sectiune va avea Trofeu separat, corespunzator grupelor de varsta. Asadar ... 27 de trofee si un MARELE PREMIU.
Pentru MARELE PREMIU “ ARCA LUI NOE 2017 “ pot intra in competitie doar concurentii care se inscriu la cel putin 3 sectiuni din totalul de 27.
Titlul de MARELE PREMIU va fi desemnat concurentului cu cea mai mare medie in urma adunarii celor 3 medii de la sectiunile la care a concurat.
Daca un concurent participa la 4 sau mai multe sectiuni, pentru MARELE PREMIU se vor alege cele mai mari 3 medii obtinute de la toate sectiunile la care a participat ... si cu ele se va face media finala !

ATENTIE ! Organizatorii NU se ocupa de cazarea si masa concurentilor ! Aici este strict treaba concurentilor si a insotitorilor acestora !








FISA DE INSCRIERE
 „ ARCA LUI NOE ”

ROMÂNIA
Site oficial : www.ArcaluiNoe.top




Nume, prenume ( Nume de scena ) : _______________________

Data nasterii : _______________________________________

Localitatea : ________________________________________

Nr. telefon : _________________________________________

E-mail : ___________________________________________


Sectiunile la care se inscrie in concurs :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu