Festivaluri concurs muzica 2019

Calendarul festivalurilor concurs de muzica 2019
mai 2019 , iunie 2019 , iulie 2019 , august 2019 , septembrie 2019 , octombrie 2019 , noiembrie 2019 , decembrie 2019


FESTIVALURI 2019 JUDEŢE:

Calendarul inscrierilor la festivalurile concurs de muzica 2019
mai 2019 , iunie 2019 , iulie 2019 , august 2019 , septembrie 2019 , octombrie 2019 , noiembrie 2019 , decembrie 2019

joi, 25 ianuarie 2018

Regulament - Concursul regional "SCOALA MEA ARE TALENT" , 31 martie 2018 , Sibiu

CONCURS REGIONAL  INTERDISCIPLINAR

         “SCOALA MEA ARE TALENT”
           Editia a 2-a
 31 martie 2018
Sibiu

Un eveniment organizat de:Palatul Copiilor Sibiu in colaborare cu

Asociația Domy Music Star – Sibiu

În parteneriat cu:

Biblioteca Astra Sibiu
                       
Obiectivul Concursului:     
Concursul ”Scoala mea are talent” este un eveniment organizat de Palatul Copiilor Sibiu in colaborare cu Asociatia Domy Music Star Sibiu  .Concursul se va desfasura in 31 martie 2018
Concursul este cuprins in calendarul activitatilor educative regionale si interjudetene CAER.
Concursul are ca scop descoperirea elevilor talentati in din Scolile gimnaziale si liceele din Sibiu si din tara .Vor fi admise 25 de Scoli sau licee din Sibiu si 5 scoli sau licee din tara.
Tema din aceasta editie este „100 de ani de la Marea Unire „. De preferinta fiecare scoala va prezenta macar un moment dedicat Centenarului Marii Uniri .
Domenii: Muzica usoara, populara, instrumentala (chitara, pian, nai, etc), dans modern,dans popular, balet, gimnastica, desen,arta fotografica,creatii literare, pictura,robotica, navomodele, aeromodele,teatru, mestesuguri artistice traditionale,etc.
Pe lângă scopul principal, organizatorii au în vedere şi
 - intergrarea copiilor cu dizabilitati si a copiilor din centre de plasament in societate si implicarea lor in proiecte educationale
 -promovarea cadrelor didactice din unităţile şcolare participante şi a unităţii şcolare
 -promovarea copiilor şi activităţilor desfăşurate de aceştia
 -promovarea copiilor talentaţi
 -promovarea imaginii şcolii
 -premierea cadrelor didactice şi copiilor participanţi în concurs

Conditii de participare:
La concurs pot participa scolile gimnaziale si liceele cu maxim 3 momente din domenii diferite,adica maxim 10 minute pt fiecare unitate( Momentele de muzica si dans, nu pot depasi 3 minute si 30 secunde) . Fiecare moment poate fi sustinut de maxim 6 elevi ( dans, balet, teatru) .Suplimentar pot inscrie un elev talentat cu dizabilitati sau din Centru de plasament ( asistenta maternala). Notele primite de acesta nu vor conta la palmaresul scolii.
Fiecare Scoala (liceu) va desemna un cadru didactic care va descoperi elevii cei mai talentati din institutie, va face inscrierea si va tine legatura cu organizatorii.
Pot participa elevi talentati la muzica,desen, pictura, dans modern,dans popular, balet, gimnastica, arta fotografica,creatii literare, pictura, robotica, navomodele, aeromodele,teatru, e mestesuguri artistice traditionale,etc.
Elevii care au participat anul trecut, pot participa la aceasta editie doar daca participa la o sectiune diferita fata de editia trecuta.
Se pot face si propuneri si pt alte talente. Daca talentul nu se gaseste in descriere,se va  lua legatura cu d-l Vecsei Daniel 0787528752 sau cu d-na Simionescu Daniela 0743395161
Fiecare coordonator va completa fisa de inscriere si se va ocupa de declaratiile parintilor sa fie semnate.
Fisa de inscriere trebuie semnata si stampilata de directorul unitatii de invatamant.
Daca la un moment participa mai multi elevi se va trece numele lor la acelasi nr. crt.
Coordonatorul scolii va face o fotografie elevilor inscrisi in concurs ,de preferinta in fata scolii si va scrie o motivatie de maxim 20 de randuri pentru ca scoala sa fie votata.
Fotografia si motivatia vor fi incarcate in 21 martie pe pagina www.facebook.com/domy.music.star
Scoala care va strange cele mai multe likeuri pana in 29 martie ora 22, va primi premiul de popularitate.
In ziua concursului se va intra in ordinea stabilita de organizator. Elevii care au lucrari (pictura, robotica, ceramica navomodele, mestesuguri) vor urca si ei pe scena si isi vor prezenta lucrarea in maxim 2 minute


Concursul „Scoala mea are talent”are urmatoarele etape
1.     Faza de inscriere
2.     Faza finală
1. FAZA DE ÎNSCRIERE

Condiții de participare și modalități de înscriere:
Fiecare scoala sau liceu va inscrie in concurs trei momente . Fiecare moment va fi sustinut de maxim sase elevi. Elevii care au participat anul trecut, pot participa la aceasta editie la o sectiune diferita.Timpul alocat pentru fiecare unitate va fi de maxim 10 minute. (Momentele de muzica si dans, nu pot depasi 3 minute si 30 secunde)
Pe ultima pozitie din formularul de inscriere se poate inscrie un elev cu dizabilitati sau din CP (asistenta maternala), talentat.Se va specifica la rubrica clasa-dizabilitati sau CP. Se va trimite pt el o copie care sa ateste ca elevul are dizabilitati sau ca provine din CP Se ataseaza documente care sa ateste aceste lucruri
Coordonatorul scolii va completa fisa de inscriere si va strange declaratiile angajament de semnate de parinti sau tutori. Înscrierea se poate face prin poșta electronică pe adresa de email:
scoalameaaretalent@yahoo.com
Dosarul de înscriere trebuie trimis până pe 15 martie 2018
Conținutul dosarului de înscriere:

- Fișa de înscriere completată integral semnata si stampilata de directorul unitatii ( se va trimite si fisa completata in word )
 -Declaratiile angajament semnate de parinte sau tutore legal
- suportul muzical necesar pentru moment (daca este)
- O fotografie cu elevii implicati in activitate si o motivatie
- pentru elevii care participa la pictura, navomodele, aeromodele, ceramica,mestesuguri, arta fotografica, se vor trimite cate o fotografie cu lucrarea.  Pe fata lucrarii va fi trecut numele elevului si scoala de unde provine.Creatiile literare se trimit in format word. Se va trece numele prenumele si scoala.
Daca in 24 de ore nu primiti confirmare, sunati pe dl Vecsei Daniel sau d-na Simionescu Daniela

2.FAZA FINALĂ

·  Organizatorii nu îşi asumă responsabilitatea pentru drepturile de autor ale melodiilor interpretate în concurs,concurentul fiind unic responsabil pentru orice consecinţe directe sau indirecte care pot apărea ca urmare a participării la acest concurs.
  • Concurentii se vor prezenta cu 30 de minute inainte de intrarea in concurs
  • Interpreții de muzica se vor prezenta în concurs cu piesa în varianta negativ orchestral pe suport digital și voce LIVE.
  • Concurentii care participa la muzica instrumentala, vor avea instrumentul la ei. Pian se gaseste in sala de spectacol
  • Elevii care participa la pictura, navomodele, aeromodele, ceramica ,arta fotografica vor aduce lucrarile in ziua concursului . Fiecare lucrare va avea scris numele elevului si scoala si prof. coordonator
  • Fiecare scoala va intra in concurs cu toti concurentii la ora stabilita in program. Elevii care au lucrari (pictura, robotica, ceramica navomodele, mestesuguri) vor urca pe scena si isi vor prezenta lucrarea in maxim 2 minute.
In 25 martie se va afisa programul concursului pe www.facebook.com/domy.music.star ,pe www.domymusicstar.blogspot.ro si www.palatulcopiilorsibiu.wordpress.com
JURIUL
Juriul va fi format din profesori de la Palatul Copiilor Sibiu, din reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Sibiu , si reprezentanti ai Asociatiei Domy Music Star.

PREMIEREA :
-Premiul de popularitate pentru scoala care a obtinut cele mai multe likeuri
-Premiul de excelenta pentru Cea mai talentata Scoala din mediul rural –pt scoala cu cel mai mare puntaj
-Premiul de excelenta pentru Cea mai talentata Scoala din mediul urban- pt scoala cu cel mai mare puntaj
-Premiul de excelenta pentru cel mai talentat liceu – pentru liceul cu cel mai mare puntaj
- Premiul de excelenta pentru fiecare domeniu pentru elevul care a obtinut cea mai mare medie
- Premiul de excelenta pentru originalitate –pentru elevul cu cel mai original talent
- Premiul 1, 2 , 3 si mentiune pentru fiecare scoala participanta
- Premiul 1, 2 , 3 si mentiune pentru elevii participanti

In caz de egalitate premiile pot fi suplimentate.
Organizatorii își rezervă dreptul de a nu acorda premiul de excelenta pentru un domeniu, daca rezultatele nu sunt exceptionale.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a promova înainte de desfăşurarea concursului, în timpul şi după finalizarea acestuia, prin prezentări în spaţii publice sau presă, radio şi televiziune în scopuri necomerciale evenimentul şi participanţii.

IMPORTANT:
In cazuri  exceptionale, unul din elevi poate de inlocuit de altcineva, doar cu acordul organizatorilor..

Alte detalii:

Vecsei Daniel: 0787528752
Daniela Simionescu : 0721423964CONCURS JUDETEAN “SCOALA MEA ARE TALENT”


FIȘĂ ÎNSCRIERE

Numele Scolii
Telefon:
Email:
Persoana de contact:

NR CRT
NUME SI PRENUME
CONCURENT
Clasa
TALENT
Profesor Coordonator
Nume Moment
(piesa din concurs)
1.


2.


3.


4. COORDONATOR GRUP :
Tefefon :DIRECTORDECLARATIE-ANGAJAMENTSubsemnatul .........................................................................
Posesor al CI seria ............. nr...................... CNP........................
In calitate de parinte/tutore al minorului...........................
Prin prezenta, declar  ca sunt de acord cu participarea  copilului meu             ............................................................................ elev in clasa a ....................la ...............................................si îmi exprim acordul pentru utilizarea și prelucrarea datelor, imaginilor și videoclipului youtube ale copilului meu, conform legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, în scopuri de promovare media, massmedia, ziare, tv, radio și internet a evenimentului, participanților și câstigătorilor acestui eveniment.
Declar ca, cunosc regulamentul festivalului si conditiile impuse de organizatori.


__________________________
(nume, prenume, semnatura)Se va scoate la imprimanta se va semna , apoi se va trimite odata cu fisa de inscriere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu