Festivaluri concurs muzica 2019

Calendarul festivalurilor concurs de muzica 2019
mai 2019 , iunie 2019 , iulie 2019 , august 2019 , septembrie 2019 , octombrie 2019 , noiembrie 2019 , decembrie 2019


FESTIVALURI 2019 JUDEŢE:

Calendarul inscrierilor la festivalurile concurs de muzica 2019
mai 2019 , iunie 2019 , iulie 2019 , august 2019 , septembrie 2019 , octombrie 2019 , noiembrie 2019 , decembrie 2019

duminică, 18 martie 2018

Regulament - Festivalul "Întâlnirea MINI-VEDETELOR lângă Turnul Chindiei" , 11-13 mai 2018 , Târgoviște

Festivalul

" Întâlnirea MINI-VEDETELOR lângă Turnul Chindiei"
ediția a III-a
11-13 mai 2018

Târgoviște


Teatrul ”JUNIOR” Târgoviște, în colaborare cu Televiziunea Regională Columna și Grupul Național ”Clubul Victorioșilor” organizează în zilele de 11, 12 și 13 mai 2018, la Târgoviște,
a treia ediție a festivalului
” ÎNTÂLNIREA MINI-VEDETELOR lângă Turnul Chindiei”
Argument
Copiii și adolescenții au mare nevoie de întâlniri ale prieteniei și de prilejuri de a-și verifica potențialul artistic într-un mediu propice, lipsit de orgolii și de aranjamente meschine. Festivalul ”Întâlnirea Mini-Vedetelor
lângă Turnul Chindiei” își propune să fie o veritabilă rampă de lansare pentru copii și tineri talentați, dar și o reuniune a veseliei și a bucuriei de a trăi. Vom avea lansări de carte, premieră de film și vernisaje de expoziții. Concurenții vor participa la emisiuni de televiziune și la work-shop-uri pe diverse teme artistice. Această ”Întâlnire a Mini-Vedetelor” va rămâne, cu siguranță, o amintire de neuitat pentru cei prezenți la ea.
Secțiuni de concurs:
Pentru că sunt talentați nu numai la muzică și dans, copiii și adolescenții din întreaga țară se pot înscrie la
”Întâlnirea Mini-Vedetelor” de la Târgoviște la următoarele secțiuni de concurs:
- muzică ușoară
- muzică populară
- muzică etno
- teatru
- imitații
- spunere de povești
- video
La secțiunea Muzică ușoară pot fi folosite negative cu backing vocal. La fel și la secțiunea Etno. Va fi interpretată o singură melodie, care trebuie să nu depășească 4 minute. Dacă vor fi solicitări, înscriem și Grupuri Mici ( până la șase membri ) și Grupuri Mari. La acestea poate fi interpretat un calup muzical de până la 8 minute.
Secțiunea de teatru are două ramuri: Individual și Grupuri. La Individual concurentul poate interpreta: poezie, monolog, cuplet. La Grupuri pot fi interpretate: scenete, poeme scenice, fragmente de piese de teatru, fără a depăși 15 minute de evoluție.
La secțiunea de Imitații pot fi realizate: imitații ale unor soliști, actori, personalități publice, imitații de soliști instrumentiști fără...instrumente, imitații de diverse caractere.
La secțiunea Video așteptăm: videoclipuri muzicale, înregistrări ale unor mici spectacole teatrale sau muzicale, fragmente de serbări, clipuri comice, fragmente de emisiuni pentru copii. Pentru acestea oferim premii și diplome realizatorilor materialelor, cadrelor didactice, precum și copiilor și adolescenților protagoniști.
Grupe de vârstă
La tot ceea ce înseamnă interpretare individuală, grupele de vârstă sunt următoarele:
- 3-5ani
- 6-8 ani
- 9-10 ani
- 11-12 ani
- 13-15 ani
- 16-18 ani
La secțiunea de Teatru - Grupuri, și la Grupurile Muzicale, trupa poate fi compusă din membri cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani.
Taxe de participare
Pentru participarea individuală la secțiunile: Muzică ușoară, Muzică Populară, Etno, Teatru, Imitații și Spunători de povești - taxa de participare în festival este de 150 de lei. Pentru Grupuri taxa va fi de 50 de lei/ component al trupei. Pentru secțiunea Video, taxa este de 50 de lei/material. Pentru cei care doresc să participe la mai multe secțiuni, taxele scad astfel: 250 de lei pentru două secțiuni, 300 de lei pentru trei secțiuni.
Taxele vor fi depuse în contul RO94RNCB0128115291720001, deschis la BCR Târgoviște, cu mențiunea
”Pentru Festival”.
Înscrieri
Înscrierile se fac exclusiv electronic, pe adresa de mail victormih2005@yahoo.com până la data de 5 mai 2018.
În e-mail vă rog să precizați numele și prenumele concurentului, secțiunea și repertoriul. Vă rugăm să transmiteți
o copie după certificatul de naștere al copilului sau adolescentului, o fotografie, negativele melodiilor care vor fi interpretate în concurs, precum și link-uri cu evoluții la alte manifestări. Relații suplimentare la telefon 0740643071 și 0741323635.
Jurii și Premii
Juriile secțiunilor de concurs vor fi alcătuite din personalități pregnante ale muzicii, teatrului și televiziunii.
Vor fi oferite diplome, medalii, trofee și multe alte cadouri. Instructorii concurenților vor primi, de asemenea, diplome și premii. Plăcute surprize îi așteaptă pe toți participanții!
Pe măsură ce vor fi primite înscrierile, vor fi făcute publice pe paginile noastre de Facebook.
Vă așteptăm cu drag la Târgoviște!!!
Ediția de anul acesta a festivalului nostru este pusă sub semnul Centenarului țării noastre și este inclusă proiectului "România suntem noi!". Așteptăm potențiali parteneri, sponsori și parteneri media. La mulți ani, români! La mulți ani, România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu