Festivaluri concurs muzica 2020


luni, 28 octombrie 2013

Festivalul "Crystal Stars Music Fest" , 1-3 noiembrie 2013 , Iași

In perioada 1-3 noiembrie, incepand cu orele 17, ATRIUM-PALAS MALL IASI va fi gazda evenimentului festivalier al anului, Festivalul International de Muzica pentru Tineret "Crystal Stars Music Fest", editie IN MEMORIAM MICHAEL JACKSON. Evenimentul este organizat de Asociatia "MELLOS" in parteneriat cu Palas Iasi.
O manifestare de exceptie la care s-au inscris cele mai bune voci din lume, din tari precum Suedia, Malaezia, Croatia, Moldova, Italia, Romania, Ucraina, Japonia, Bulgaria, etc. Prin programul sau bogat si inedit, festivalul se incadreaza in elita manifestarilor de gen din lume, imbinand evolutiile tinerilor finalisti care au trecut printr-un proces dur de preselectie, cu recitaluri ale unor 



vedete ale muzicii romanesti si internationale, prezentare de moda, cat si prestatiile unor grupuri celebre de gimnasti si dansatori experimentati.
Printre atractiile care vor incanta spectatorii timp de 3 zile la 

"Crystal Stars Music Fest" se numara recitalul de vineri 1 noiembrie (ora 21) al indragitei soliste LORA, membra a juriului la emisiunea televizata "Next Star"; concertul de sambata 2 noiembrie (ora 20) al superbei soliste DELIA, si ea membra a juriului la celebra emisiune "X-Factor". 
Delia Matache

Gala Laureatilor de duminica 3 noiembrie va include cateva momente de inalta tinuta artistica: solisti precum AMANDA (declarata Vocea Maleziei 2012), Baruch (Israel), grupul de gimnastica aerobica "GIMNIS"(semifinalisti la "Romanii au talent"), Mihai Popistasu (concurent la "Vocea Romaniei" si "Megastar") and Band, clubul de dans sportiv "REFLEX DANCE", prezentarea colectiei "NICHI" by Cristina Nichita (care va oferi si un premiu special unei fericite concurente, constand intr-o tinuta de scena), dansatorii de la "QUASAR DANCE" si "ACADEMIA SHOW".
Evenimentul are si o importanta componenta de caritate, fiind partener in proiectul de strangere de fonduri pentru copiii saraci din desertul Chalbi, situat in nordul Kenyei. In acest sens, in seara de gala va avea loc un recital de muzica africana autentica.
Lora

Momentul principal al Festivalului "Crystal Stars Music Fest" constituie o premiera nationala si europeana: recitalul extraordinar al nepoatei megastarului Michael Jackson, talentata tanara solista TANAY JACKSON, sustinut duminica 3 noiembrie la finalul Galei laureatilor. Fiica lui Tito Jackson, fratele lui Michael Jackson, Tanay Jackson este o artista multivalenta: compozitoare, dansatoare profesionista (numarandu-se printre dansatoarele principale din videoclipul "Remember the time" al lui Michael Jackson) si solista in plina afirmare, ea va intepreta cele mai recente hituri ale sale.
Fire puternica si independenta, cu o voce care aminteste de celebra sa matusa Janet Jackson, Tanay Jackson a fost influentata de sfaturile date de propriu sau tata, Tito, care are la activ peste 50 de ani de cariera muzicala, dar mai ales de cele ale unchiului sau, superstarul Michael Jackson si care i-a spus "Ai un timbru si o calitate aparte a vocii, trebuie sa fii solista si nu cantareata de backing vocal. Crede in talentul tau si nu te lasa niciodata influentata de ce spun sau cred altii despre tine. Intotdeauna, urmeaza-ti visul".
Organizatorii Festivalului International de Muzica pentru Tineret "Crystal Stars Music Fest" invita publicul larg la cel mai spectaculos eveniment muzical al anului, in perioada 1-3 noiembrie a.c. in ATRIUM-PALAS MALL IASI, zilnic incepand cu orele 17.
Evenimentul va fi prezentat de recent-premiatul cu titlul de cel mai bun actor tanar al anului 2013, Dumitru Georgescu de la Teatrul "Luceafarul" din Iasi, si Vlad Baba, premiat cu titlul de cel mai popular actor al anului 2009.

Partenerii media ai evenimentului sunt TVR Iasi, Kiss FM, Tele Moldova si Prima TV/Iasi.


Prof. Dr. Gabriela Nechita--creator si coordonator proiect
Director-Festivalul International "Crystal Stars Music Fest"
Presedinte--Asociatia "MELLOS"-Iasi, Romania




CONFERINTA DE PRESA--TANAY JACKSON
TANAY JACKSON


DUMINICA, 3 NOIEMBRIE—ORA 15:30-SALA MOZART-COMPLEX PALAS MALL

Asociatia Mellos” si Palas Mall invita reprezentatii mass media la o conferinta de presa cu Tanay Jackson, nepoata megastarului Michael Jackson. Durata conferintei este de max. 40 minute. Tanay Jackson va fi prezenta la Iasi in cadrul Festivalului International de Muzica pentru Tineret “Crystal Stars Music Fest”, care va avea loc la Palas Iasi in perioada 1-3 noiembrie a.c.
D-ra Jackson va raspunde la intrebari legate de pregatirea sa artistica, detalii legate de cariera sa profesionala, influenta tatalui sau Tito, a unchiului Michael asupra carierei si vietii sale, experienta de dansatoare in videoclipul “Remember the time” a lui Michael Jackson, relatia cu alti membri ai familiei, planuri de viitor.
D-ra Tanay Jackson va raspunde la un numar limitat de intrebari legate de unchiul sau Michael si familia sa. Nu vor fi acceptate intrebari legate de imprejurarile mortii lui Michael, orice detalii legate de problemele avute de acesta in timpul vietii, amanunte legate de copiii lui Michael (in special incercarea de suicid a lui Paris Jackson), procesele familiei Jackson (cu AIG, etc.), eliberarea doctorului Conrad Murray, etc..
Mai multe detalii despre protocolul conferintei vor fi oferite la 0721/734413 si reprezentantii PR ai Palas Mall.

Va multumim!

Cu deosebita consideratie,

Prof. Dr. Gabriela Nechita--creator si coordonator proiect
Director-Festivalul International "Crystal Stars Music Fest"
Presedinte--Asociatia "MELLOS"-Iasi, Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu