Festivaluri concurs muzica 2020


marți, 10 iunie 2014

Festivalul "EURORITM" , 10-14 iulie 2014 , Gura Humorului

ULTIMELE 5 ZILE DE INSCRIERI LA FESTIVALUL INTERNATIONAL
DE MUZICA PENTRU TINERET EURORITM 2014!

Asociatia Culturala EUROVOICES in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului si  Primaria Orasului Gura Humorului organizeaza in perioada 10-14 iulie 2014 Festivalul International de Muzica pentru Tineret EURORITM. 


 NUMAI PANA IN DATA DE 15 IUNIE 2014 VA MAI PUTETI INSCRIE GRATUIT IN COMPETITIE TRIMITAND UN E-MAIL CU CV-UL MUZICAL LA CONTACT@EURORITM.RO! CEI MAI BUNI SOLISTI VOR FI INVITATI SA FACA PARTE DIN EDITIA 2014 A FESTIVALULUI INTERNATIONAL EURORITM!
Se pot inscrie in competitie tineri solisti cu varsta intre 15 si 35 ani (neimpliniti). Cazarea si masa este asigurata de organizatori! Premii in bani! Regulamentul si alte informatii pot fi obtinute de pe www.euroritm.ro
  Fiecare zi a festivalului se va finaliza prin concerte sustinute de artisti si trupe consacrate din Romania! Au confirmat deja prezenta pe scena de la Gura Humorului: Xonia, Madalina Lefter, Directia 5 si Pasarea Rock.
Totodata, talentata Madalina Lefter si Robert Paval vor fi cei care vor prezenta evenimentul in toate cele 3 zile de concurs.
Organizatorii sunt incantati sa anunte afilierea incepand cu editia din acest an a Festivalului International de Muzica EURORITM la World Association of Festivals and Artists.
Primirea invitatiei oficiale de afiliere la aceasta organizatie mondiala reprezinta recunosterea importantei Festivalului International Euroritm dar si o deschidere catre un parcurs international al tinerilor artisti ce se vor face remarcati de catre juriul international.
contact@euroritm.ro

Telefon 0788244848

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu