Festivaluri concurs muzica 2020


luni, 3 aprilie 2017

Regulament - Concursul "LIGA CAMPIONILOR" , 24-25 iunie 2017 , Mamaia

Concursul International de Muzica 
" LIGA CAMPIONILOR 2017 "
24 - 25 Iunie, 2017 
Statiunea Mamaia din Judetul Constanta


Sectiunea MUZICA POP

CATEGORII DE VARSTA

Competitia se va desfasura pe 3 sectiuni :
- KIDS : 5 – 10 ANI
- JUNIOR : 11 – 13 ANI
- SENIOR : 14 – 100 DE ANI …

Sectiunea CREATIE

Competitia va include compozitii originale. Daca vor fi mai mult de 25 de piese inscrise vom imparti sectiunea in doua grupe de varsta. La CREATIE se poate inscrie orice compozitor care are o piesa proprie. Piesele pot fi oricat de vechi. Un compozitor poate intra cu mai multe piese in concurs, la fel cum si un interpret poate canta piesele mai multor autori.

 
Sectiunea MUZICA POPULARA

In functie de numarul concurentilor inscrisi vom decide daca este cazul sa impartim sectiunea in doua grupe de varsta. La aceasta sectiune nu exista limita de varsta.
Sectiunea ETNO

In functie de numarul concurentilor inscrisi vom decide daca este cazul sa impartim sectiunea in doua grupe de varsta. La aceasta sectiune nu exista limita de varsta.



INSCRIERI

1. Inscrierile concurentilor au loc in perioada 15 martie - 20 iunie 2017 ;

2. Varsta minima de participare in concurs este de 5 ani. Se admit in competitie si grupuri ( mici sau mari ), trupe ( rock, dance, pop ), ansambluri, formatii. In acest caz, se va calcula media de varsta pt. a vedea la ce sectiune vor intra in concurs ; Nu exista limita de varsta ( pot veni in concurs si concurenti de 80 de ani ! ) ;

ATENTIE ! Organizatorii NU se ocupa de cazarea si masa concurentilor ! Aici este strict treaba concurentilor si a insotitorilor acestora !

3. Pentru Sectiunea MUZICA POP, concurentii trebuie sa trimita pe adresa de e-mail :

  
urmatoarele lucruri :

a) FIŞA DE CONCURS, completata in intregime. Doritorii o gasesc dand click :
AICI sau o pot solicita pe mail.

 b) O melodie cu vocea lor. Poate fi un link de pe Youtube sau un mp3 !

 c) Cele 3 negative ale melodiilor ( din repertoriul national sau international , dupa preferinte ) pe care le vor canta in cadrul competitiei. In concurs se va face o banda de spectacol, pentru a se evita eventualele probleme de sunet. Melodiile nu trebuie sa depaseasca 4 minute !

d) Chitanta, fotografiata sau scanata, prin care concurentul dovedeste ca a platit taxa de inscriere de 150 de RON. Daca e vorba de un grup, o trupa etc ... taxa este de 200 de RON. Taxa va fi achitata intr-unul din conturile :
RO26 INGB 0000 9999 0134 2632 - deschis pe numele MIHAI TRAISTARIU, la ING Bank - Constanta, sucursala Dezrobirii
sau
RO51 BTRL 0140 1201 C684 30XX - deschis pe numele MIHAI TRAISTARIU, la Banca TRANSILVANIA, Constanta

4. Pentru Sectiunea CREATIE, concurentii trebuie sa trimita pe adresa de e-mail : mihai.traistariu@gmail.com piesa in varianta  negativ, plus numele complet ( sau nume de scena ), varsta interpretului, numele compozitorului si textierului. Taxa de inscriere pentru sectiunea CREATIE este de 150 de RON si se va achita intr-unul din conturile :
RO26 INGB 0000 9999 0134 2632 - deschis pe numele MIHAI TRAISTARIU, la ING Bank - Constanta, sucursala Dezrobirii
sau
RO51 BTRL 0140 1201 C684 30XX - deschis pe numele MIHAI TRAISTARIU, la Banca TRANSILVANIA, Constanta

 5. Pentru Sectiunea MUZICA POPULARA, concurentii trebuie sa trimita pe adresa de e-mail : mihai.traistariu@gmail.com piesa de concurs, in varianta negativ, plus numele complet si varsta interpretului. Taxa de inscriere pentru sectiunea MUZICA POPULARA este de 150 de RON si se va achita intr-unul din conturile :
RO26 INGB 0000 9999 0134 2632 - deschis pe numele MIHAI TRAISTARIU, la ING Bank - Constanta, sucursala Dezrobirii
sau
RO51 BTRL 0140 1201 C684 30XX - deschis pe numele MIHAI TRAISTARIU, la Banca TRANSILVANIA, Constanta


Daca un concurent participa la o singura sectiune, taxa de participare este de 150 RON. Daca participa la doua sectiuni, plateste doar cate 100 Ron pentru fiecare sectiune, deci in total 200 Ron. Daca participa la toate trei sectiunile ( muzica pop, creatie si muzica populara ), plateste cate 80 Ron pentru fiecare sectiune, deci va avea de achitat doar 240 Ron.


CONCURS

 Concursul International de Muzica " LIGA CAMPIONILOR " va avea loc in perioada 22 - 25 Iunie, 2017, in statiunea Mamaia, din Judetul Constanta.
Concurentii de la Sectiunea POP, atat cei ROMANI cat si cei STRAINI, vor intra in lupta directa, in fiecare seara ! In competitie, fiecare din finalisti va avea de interpretat cate 3 melodii LIVE, cu negativ, in 3 zile diferite :


Ziua I : O piesa din repertoriul INTERNATIONAL
Ziua a II-a : O piesa in limba NATIONALA ( strainii vor canta o piesa din tara lor de provenienta )
Ziua a III-a : O piesa LA ALEGERE


Concurentii de la Sectiunea CREATIE ... vor intra in competitie in Ziua a II-a de concurs, pe 23 Iunie, la orele pranzului, inainte de sectiunea Muzica Pop. Se va canta LIVE, cu negativ sau acompaniat de un instrument.
Concurentii de la Sectiunea MUZICA POPULARA ... vor intra in competitie in Ziua a III-a de concurs, pe 24 Iunie, la orele pranzului, inainte de sectiunea Muzica Pop. Se va canta o piesa LIVE cu negativ sau o doina acapella. In juriu vom invita si interpreti de folclor.


Premiile, pentru toate cele 3 sectiuni, vor fi acordate in cea de-a IV-a zi, la Gala Laureatilor. Pentru sectiunile CREATIE si MUZICA POPULARA, juriul va nota in ziua a II-a, respectiv a III-a de concurs iar premiile se vor da tot la Gala de pe 25 Iunie. Pentru sectiunea MUZICA POP, premiile vor fi acordate tot in Gala din a IV-a zi, in urma celor 3 zile de competitie. Pentru fiecare concurent in parte ... la sectiunea MUZICA POP - media finala va fi calculata astfel :
- in fiecare seara, se vor aduna toate notele juriului din care se vor scadea cele mai mici doua note si cele mai mari doua note ; totalul astfel obtinut va fi impartit la numarul total de jurati, mai putin patru ; aceasta va fi media zilei ;
- pentru fiecare dintre concurentii sectiunii POP media finala va fi alcatuita ... adunand mediile celor 3 zile si impartind totul la 3 ;
ATENTIE !
Marele premiu " LIGA CAMPIONILOR " va fi desemnat exact in timpul Galei Laureatilor ! Doar concurentii de la MUZICA POP pot concura pentru MARELE PREMIU ! Asadar ... Trofeul Kids, Trofeul Junior, Trofeul Senior se vor duela in Gala, cantand una din melodiile din concurs sau o piesa noua. Juriul va desemna printr-un nou vot ... MARELE PREMIU !
Cei de la Muzica Populara si Creatie vor lupta pentru Trofeele SECTIUNII lor !





ROMÂNIA
Site oficial : www.ligacampionilor.com  

FISA DE INSCRIERE
A CONCURSULUI  INTERNATIONAL  DE MUZICA POP
LIGA CAMPIONILOR


Nume, prenume ( Nume de scena ) : _____________________

Data nasterii : ________________________________________

Localitatea : _________________________________________

Nr. telefon : __________________________________________

E-mail : _____________________________________________

Cont Facebook, Youtube, Yahoo Messenger ID :




1. Melodia 1 ( COVER international ) : _________________


2. Melodia 2 ( Piesa NATIONALA ) : ___________________


3. Melodia 3 ( Piesa la alegere ) : _____________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu