Festivaluri concurs muzica 2020


vineri, 27 iulie 2018

Regulament - Festivalul "ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS" , 24-25 noiembrie 2018 , Slobozia (IL)

Capitolul I. Dispozitii generale
Art. 1.  Festivalul national "Romanian Kids Music Awards" este o manifestare artistica de nivel national produsa de Asociatia Culturala "Belle Arti” in parteneriat cu Primaria Municipiului Slobozia, VP Art Music Show si Belle Arti TV by Visual Frame Media.
Art. 2. Evenimentul muzical isi propune sa aduca in lumina reflectoarelor cele mai tari scoli de canto si profesori independenti, intr-un cadru competitiv real si intr-o atmosfera de mare show. Dezvoltarea spiritului de competitie si corectitudine intre mini vedete de varste apropiate, dragostea pentru arta, si nu in ultimul rand crearea unor puntii de prietenie intre concurenti. De asemenea, este o forma de educatie cu ajutorul muzicii, de dezvoltare a imaginatiei, a simtului estetic si a bunului gust, de cunoastere si respectare a valorilor acestui gen.




Art. 3. Festivalul National "Romanian Kids Music Awards" este un eveniment anual care va avea loc in perioada 24 - 25 Noiembrie in Municipiul Slobozia.

Capitolul II. – Conditii de participare 
Art. 4. Festivalul va fi structurat pe urmatoarele sectiuni si categori de varsta :
                                                       
             Sectiunea interpretare individual
Scolile vor inscrie un numar de 8 mini vedete, cate doua la fiecare categorie
                 Categoria pitic - 6 - 8 ani/ 9 - 10 ani     

            Categoria Junior - 11 - 12 ani/ 13 - 15 ani
                    Sectiunea Duete
La aceasta sectiunea scolile de canto vor inscrie cate un duet la fiecare categorie de varsta, duete pot fi formate din mini vedetele care au participat la individual sau alte mini vedete din aceeasi scoala de canto. 
                     Categoria pitic - 6 - 8 ani/ 9 - 10 ani     
            Categoria Junior - 11 - 12 ani/ 13 - 15 ani
                 Sectiunea Show-ul profesorului
Sectiunea cea mai interesanta !!! Profesorul scolii va canta alaturi de mini vedetele sale, (maxim 8) intr-un moment artistic de maxim 5 min. Poate fi o piesa sau un colaj de piese.


Art. 5. La eveniment se pot inscrie scoli de canto de stat, private sau profesori independenti din Romania si Republica Moldova.

                                    IMPORTANT !!!
        Nr. maxim de concurenti inscrisi - 8/ scoala !!!
Modul de inscriere este "primul venit, primul servit". In momentul primirii materialelor, un operator IT va posta pe site inscrierea scolii. Dupa ocuparea celor 15 locuri, listele sunt declarate inschise.
         Se va mentiona pe copia chitantei, cu pixul, numele scolii si a profesorului coordonator
 Materialele trimise ptr. inscriere, precum si donatia de inscriere/ jurizare sunt nereturnabile.
Art. 6. In concurs vor fi prezentate melodii pop din repertoriul pop romanesc sau international, live cu suport negativ orchestral, pe suport digital. Negativul orchestral poate contine voci de sustinere ( grup vocal ) cu conditia ca acestea sa nu includa dublaje la linia vocala principala.
Art. 7. Repertoriul ramane la alegerea scolilor.
Art. 8. Toti concurentii si ceilalti detinatori de drepturi vor trebui sa autorizeze folosirea, reproducerea, tiparirea, si publicarea numelor lor, imaginilor, a vocilor, fotografiilor si biografiilor lor în contextul promovarii, difuzarii. Aceasta implica si folosirea fotografiilor si a oricaror alte materiale audio si video facute la repetitii si în culise, pt. cd-ul evenimentului, site-ul oficial al festivalului sau a oricarui alt produs de Asociatia Culturala "Belle Arti".


Capitolul III. – Inscrierile in concurs
Art. 9. Inscrierile in concurs se vor face in perioada – 25 Iulie - 1 Octombrie 2018 orele 24.00 
Art. 10. Urmatoarele materiale vor fi trimise pe adresa de e-mail : 
* Fisele de inscriere 
* 1 foto prim plan ( jpg ) cu fiecare concurent + profesorul coordonator
* Copie dupa certificatul de nastere sau C.I. al fiecarui concurent 

*  Negativele pieselor interpretate in concurs ( negativ ) in format mp3 
* Copie chitantei donatiei de inscriere/ jurizare in valoare de 3.200 lei/ scoala ( include 13 dvd (8 individual/ 4 duete/1 show) cu foto si inregistrarea momentelor artistice ale scolii) depusa in contul :
                            RO71BTRLRONCRT0272493301
               (Titular Gherghina Nicoleta)
                    Banca Transilvania

Materialele vor fi trimise (toate materialele, inclusiv copia chitantei) incepand cu data de 25 iulie 2017 pe adresa de e-mail :
             romanian.kids.music.awards@gmail.com sau asoc.bellearti@gmail.com
Dupa data de 1 Octombrie 2018 nu se mai primesc materiale.
Art. 11. Festivalul National de Muzica Pop "Romanian Kids Music Awards" editia a II a, se va desfasura in perioada 24 - 25 Noiembrie 2018 la Slobozia.  Programul festivalului va fi afisat in timp util pe site-ul oficial al evenimentului. 

                      IMPORTANT !!!
In concurs piesele nu se vor repeta. Scolile care vor trimite primele materialele complete cu piesele propuse, le vor interpreta. Urmatoarea scoala care va trimite aceleasi piese, pe cat posibil le vor schimba.

Capitolul IV. - Juriul

Art. 12. Juriul este compus din personalitati de marca ale muzicii pop romanesti si internationale, membri ai Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor, redactori radio, Tv, directori case de discuri, personalitati culturale. Activitatea juriului va fi coordonata de un Presedinte desemnat de organizatori. Participarea in Juriu este remunerata prin conventii civile, cuantumul fiind stabilit in functie de etapa si bugetul fiecarei editii.

Capitolul V. - Jurizarea 

Art. 13. Criteriile de jurizare vor avea in vedere calitatile vocale, tehnica vocala, tehnica interpretativa, prezenta scenica, perspective de a avea o cariera in domeniu. 
Deciziile juriului sunt inapelabile.
Art. 13. Juriul va acorda note la vedere, dupa fiecare evolutie, de la 7 la 10 cu subdiviziunile 25/ 50/ 75.
Art. 14. Notarea concurentilor se va face de catre fiecare membru al juriului pe un formular special. Membrii juriului vor semna atat propriile formulare, cat si procesul verbal intocmit dupa determinarea exacta a castigatorilor. Castigatorul la fiecare grupa si sectiune va fi desemnat concurentul care obtine cel mai bun punctaj in urma cumularii notelor juriului. Marele Trofeu va fi obtinut de concurentul cu cea mai mare medie din concurs.
  
Capitolul VI. – Premii 

Art. 15. Se vor acorda Marile Trofee "Cea mai buna voce din festival" mini vedetei care abtine cel mai mare punctaj la Sectiunea interpretare individual - "Cel mai bun duet" si "Cel mai bun show, profesor - mini vedete."
Art. 16. Se va acorda Marele Trofeu al festivalului, scolii de canto care obtine cel mai mare punctaj din concurs. Se vor aduna toate notele obtinute de mini vedete, la toate sectiunile.
Art 17. Marele Trofeu al Festivalului consta in realizarea unui videoclip cu mini vedetele care au concurat, profesorul coordonator si un artist consacrat.
Art 18. Se va acorda Trofeul "Profesorul anului", profesorului coordonator a carui scoala obtine Marele Trofeu al festivalului.
Art. 19. Se va acorda Trofeul Grupei, la fiecare grupa de varsta
Art. 18. Se vor acorda si Trofeele Asociatiei Culturale “Belle Arti“ si VP Art Music Show
Art. 19. Se vor acorda si Trofeele Profesorul meu e cel mai tare, tuturor profesorilor participanti.
Art. 20. Se vor acorda Locurile I. II. III. 
Art. 21. In gala laureatilor, concurentii nu au voie sa lipseasca la decernarea premiilor. Absenta la decernare anuleaza premiul !!!

Capitolul VII. - Obligatiile participantilor 

* Sa respecte clauzele regulamentului festivalului. 
* Sa semneze contractele de cesionare a drepturilor de difuzare stabilite de organizator
* Pe durata participarii in festival concurentilor/ parintilor/ profesorilor le este interzis sa contacteze membrii juriului.
* Nesemnarea de către concurenti/ compozitori/ profesori/ reprezentanti legali şi a titularilor de drepturi asupra melodiei participante, constituie motiv de descalificare a  concurentului si duce automat la eliminarea din concurs, fara drept de apel.
* Orice abatere de la oricare dintre aceste obligatii duce automat la eliminarea din concurs, fara drept de apel.

Capitolul VIII. - Obligatiile organizatorilor 

* Organizeaza, pune la dispozitie sala de spectacole, sonorizare.
* Asigura paza si protectia pe toata durata festivalului, inclusiv in timpul repetitiilor prin interzicerea accesului presei si a fotoreporterilor in culisele scenei, cu exceptia televiziunii care va asigura transmisia in direct a evenimentului.
* Asigura corectitudinea centralizarii voturilor pentru clasamentele finale.
* Asigura fondurile necesare premiilor acordate.
* Organizatorii isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului regulament, informând participanţii în timp util.
 
Capitolul IX - Dispozitii finale
* Organizarea festivalului/ concurs se realizeaza sub directa supraveghere si indrumare a organizatorilor in baza conventiilor stabilite, unde sunt precizate aporturile fiecaruia.
* Resursele financiare si materiale necesare festivalului/ concurs provin din 
- contributii directe ale institutiilor partenere
- sponsorizari pe baza de contracte, constand in sume virate in contul festivalului/ concurs sau diverse obiecte si servicii ( vouchere ) preluate pe baza de proces verbal de predare – primire.
- Taxele de participare in concurs ale concurentilor.
* Organizarea preselectiei precum si acoperirea cheltuielilor acesteia se fac in colaborare cu principalii organizatori si autoritatile locale.
* Fiecare editie a festivalului/ concurs se bazeaza pe elaborarea unui proiect de venituri si cheltuieli realizat pana cel tarziu la sfarsitul unui an calendaristic aplicabil incepand cu primul trimestru al anului urmator.
Informatii suplimentare, zilnic 10.00 – 20.00 la secretariatul Festivalului 
                   Tel. 0722.627.339

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

FISA INSCRIERE SECTIUNEA INTERPRETARE INDIVIDUAL

GRUPA DE VARSTA 6 – 8 ANI

Numele Scolii de Canto ________________Localitatea____________________
Profesor Coordonator __________________________
Telefon_____________________________E-mail______________________
Concurent 1______________________________________
Titlul piesei_____________________________________________________
Concurent 2 ______________________________________
Titlul piesei_____________________________________________________

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II.

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

  DECLARATIE
                                                  
Subsemnatul_____________________________________posesor al C.I./B.I.

Seria___nr.__________eliberat de___________la data de________________
in calitate de profesor al Scolii de Canto__________________________declar ca detin si sunt de acord cu cesionarea drepturilor ce deriva din prestatia artistica a pieselor prezentate la Festivalul

National ’’Romanian Kids Music Awards’’ Editia II.


Data,                                                    Semnătura,
Fisa se va scana, semna si se va trimite odata cu celelalte materiale.

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

FISA INSCRIERE SECTIUNEA INTERPRETARE INDIVIDUAL

GRUPA DE VARSTA 9 – 10 ANI

Numele Scolii de Canto ________________Localitatea____________________
Profesor Coordonator __________________________
Telefon_____________________________E-mail______________________
Concurent 1______________________________________
Titlul piesei_____________________________________________________
Concurent 2 ______________________________________
Titlul piesei_____________________________________________________

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II.

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

  DECLARATIE
                                                  
Subsemnatul_____________________________________posesor al C.I./B.I.

Seria___nr.__________eliberat de___________la data de________________
in calitate de profesor al Scolii de Canto__________________________declar ca detin si sunt de acord cu cesionarea drepturilor ce deriva din prestatia artistica a pieselor prezentate la Festivalul

National ’’Romanian Kids Music Awards’’ Editia II.


Data,                                                    Semnătura,
Fisa se va scana, semna si se va trimite odata cu celelalte materiale.

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

FISA INSCRIERE SECTIUNEA INTERPRETARE INDIVIDUAL

GRUPA DE VARSTA 11 – 12 ANI

Numele Scolii de Canto ________________Localitatea____________________
Profesor Coordonator __________________________
Telefon_____________________________E-mail______________________
Concurent 1______________________________________
Titlul piesei_____________________________________________________
Concurent 2 ______________________________________
Titlul piesei_____________________________________________________

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II.

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

  DECLARATIE
                                                  
Subsemnatul_____________________________________posesor al C.I./B.I.

Seria___nr.__________eliberat de___________la data de________________
in calitate de profesor al Scolii de Canto__________________________declar ca detin si sunt de acord cu cesionarea drepturilor ce deriva din prestatia artistica a pieselor prezentate la Festivalul

National ’’Romanian Kids Music Awards’’ Editia II.


Data,                                                    Semnătura,
Fisa se va scana, semna si se va trimite odata cu celelalte materiale.

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

FISA INSCRIERE SECTIUNEA INTERPRETARE INDIVIDUAL

GRUPA DE VARSTA 13 – 15 ANI

Numele Scolii de Canto ________________Localitatea____________________
Profesor Coordonator __________________________
Telefon_____________________________E-mail______________________
Concurent 1______________________________________
Titlul piesei_____________________________________________________
Concurent 2 ______________________________________
Titlul piesei_____________________________________________________

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II.

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

  DECLARATIE
                                                  
Subsemnatul_____________________________________posesor al C.I./B.I.

Seria___nr.__________eliberat de___________la data de________________
in calitate de profesor al Scolii de Canto__________________________declar ca detin si sunt de acord cu cesionarea drepturilor ce deriva din prestatia artistica a pieselor prezentate la Festivalul

National ’’Romanian Kids Music Awards’’ Editia II.


Data,                                                    Semnătura,
Fisa se va scana, semna si se va trimite odata cu celelalte materiale.

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

FISA INSCRIERE SECTIUNEA INTERPRETARE DUETE

GRUPA DE VARSTA 6 – 8 ANI

Numele Scolii de Canto ________________Localitatea____________________
Profesor Coordonator __________________________
Telefon_____________________________E-mail______________________
Numele Duetului____________________________________
Concurent 1_______________________________________
Concurent 2 ______________________________________
Titlul piesei_____________________________________________________

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II.

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

  DECLARATIE
                                                  
Subsemnatul_____________________________________posesor al C.I./B.I.

Seria___nr.__________eliberat de___________la data de________________
in calitate de profesor al Scolii de Canto__________________________declar ca detin si sunt de acord cu cesionarea drepturilor ce deriva din prestatia artistica a pieselor prezentate la Festivalul

National ’’Romanian Kids Music Awards’’ Editia II.


Data,                                                    Semnătura,
Fisa se va scana, semna si se va trimite odata cu celelalte materiale.

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

FISA INSCRIERE SECTIUNEA INTERPRETARE DUETE

GRUPA DE VARSTA 9 – 10 ANI

Numele Scolii de Canto ________________Localitatea____________________
Profesor Coordonator __________________________
Telefon_____________________________E-mail______________________
Numele Duetului____________________________________
Concurent 1_______________________________________
Concurent 2 ______________________________________
Titlul piesei_____________________________________________________

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II.

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

  DECLARATIE
                                                  
Subsemnatul_____________________________________posesor al C.I./B.I.

Seria___nr.__________eliberat de___________la data de________________
in calitate de profesor al Scolii de Canto__________________________declar ca detin si sunt de acord cu cesionarea drepturilor ce deriva din prestatia artistica a pieselor prezentate la Festivalul

National ’’Romanian Kids Music Awards’’ Editia II.


Data,                                                    Semnătura,
Fisa se va scana, semna si se va trimite odata cu celelalte materiale.

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

FISA INSCRIERE SECTIUNEA INTERPRETARE DUETE

GRUPA DE VARSTA 11 – 12 ANI

Numele Scolii de Canto ________________Localitatea____________________
Profesor Coordonator __________________________
Telefon_____________________________E-mail______________________
Numele Duetului____________________________________
Concurent 1_______________________________________
Concurent 2 ______________________________________
Titlul piesei_____________________________________________________

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II.

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

  DECLARATIE
                                                  
Subsemnatul_____________________________________posesor al C.I./B.I.

Seria___nr.__________eliberat de___________la data de________________
in calitate de profesor al Scolii de Canto__________________________declar ca detin si sunt de acord cu cesionarea drepturilor ce deriva din prestatia artistica a pieselor prezentate la Festivalul

National ’’Romanian Kids Music Awards’’ Editia II.


Data,                                                    Semnătura,
Fisa se va scana, semna si se va trimite odata cu celelalte materiale.

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

FISA INSCRIERE SECTIUNEA INTERPRETARE DUETE

GRUPA DE VARSTA 13 – 15 ANI

Numele Scolii de Canto ________________Localitatea____________________
Profesor Coordonator __________________________
Telefon___________ ___E-mail______________________
Numele Duetului____________________________________
Concurent 1_______________________________________
Concurent 2 ______________________________________
Titlul piesei___________________________ ______________

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II.

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

  DECLARATIE
                                                  
Subsemnatul_____________________________________posesor al C.I./B.I.

Seria___nr.__________eliberat de___________la data de________________
in calitate de profesor al Scolii de Canto__________________________declar ca detin si sunt de acord cu cesionarea drepturilor ce deriva din prestatia artistica a pieselor prezentate la Festivalul

National ’’Romanian Kids Music Awards’’ Editia II.


Data,                                                    Semnătura,
Fisa se va scana, semna si se va trimite odata cu celelalte materiale.

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

FISA INSCRIERE SECTIUNEA SHOW-UL PROFESORULUI

Numele Scolii de Canto ________________Localitatea____________________
Profesor Coordonator __________________________
Telefon_____________________________E-mail______________________
Concurent 1_________________________________
Concurent 2_________________________________
Concurent 3 _________________________________
Concurent 4__________________________________
Concurent 5__________________________________
Concurent 6__________________________________
Concurent 7__________________________________
Concurent 8__________________________________
Titlul Show-ului________________________________ 
                                                                                                                                                                                                                                           

FESTIVALUL NATIONAL “ROMANIAN KIDS MUSIC AWARDS” EDITIA II.

SLOBOZIA (IL) 24 - 25 NOIEMBRIE 2018

  DECLARATIE                                                   Subsemnatul_____________________________________posesor al C.I./B.I.

Seria___nr.__________eliberat de___________la data de________________
in calitate de profesor al Scolii de Canto__________________________declar ca detin si sunt de acord cu cesionarea drepturilor ce deriva din prestatia artistica a pieselor prezentate la Festivalul National ’’Romanian Kids Music Awards’’ Editia II.

Data,                                                    Semnătura,

Fisa se va scana, semna si se va trimite odata cu celelalte materiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu