Festivaluri concurs muzica 2020


marți, 18 septembrie 2018

Regulament - "FESTIVALUL BUBURUZELOR" , 14 octombrie 2018 , București

FESTIVALUL NATIONAL DE MUZICA SI DANS PENTRU COPII 



 "FESTIVALUL BUBURUZELOR"

14 Octombrie 2018

Bucuresti




Corul Buburuzelor in parteneriat cu PIC KIDS SRL Bucuresti si Centrul Comercial “Drumul Taberei” organizeaza FESTIVALUL NATIONAL de muzica si dans “Festivalul Buburuzelor” ,editia II,pentru copiii din gradinitele si scolile particulare si de stat,din Romania si SOLISTI VOCALI.Festivalul va avea loc la Centrul Comercial “Drumul Taberei”(Auchan),in partea de FoodCourt.
Festivalul Buburuzelor” isi propune sa descopere si sa promoveze tinerele talente in domeniul interpretarii muzicale.Totodata acest festival reprezinta o oportunitate pentru interpretide a evolua pe o scena, intr-un cadru organizat, in fata unui juriu format din specialisti in domeniul muzical.Festivalul va stimula increderea in sine a concurentilor  cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani si va simboliza atat finalizarea unei activitati sustinute de studiu, cat si debutul unei noi etape de lucru.
Participantii vor prezenta melodii din repertoriul romanesc si international, live, cu suport negativ orchestral, pe suport digital. Negativul orchestral poate contine voci de sustinere ( grup vocal ) cu conditia ca acestea sa nu includa dublaje la linia vocala principala.
Inscrierea si participarea la acest festival-concurs este conditionata de achitarea unei taxe,pana la data de 13 Octombrie,
- in valoare de 80 lei GRUPURI (indiferent de nr de participanti) sau
- 50 lei/solist/piesa(individual),
pentru care veti primi chitanta si factura,iar evenimentul este public fara bilete de intrare.Festivalul primeste inscrieri pentru toate urmatoarele grupe/clase: mica,mijlocie,mare;clasa pregatitoare-IV,V-XII si
solisti individuali cu varsta cuprinsa intre 3-18 ani.
Taxa se va achita in contul titularului PIC KIDS SRL nr cont RO71BTRLRONCRT0464660001 cu mentiunea “ ,numele concurentului ,numele si prenumele parintelui cu seria si nr de buletin ,pentru a vi se elibera factura si chitanta. Taxa nu se returneaza participantilor care s-au inscris si nu s-au prezentat la concurs.
MUZICA:Grupul de copii/solistul trebuie sa pregateasca unul sau doua momente muzicale (IN FUNCTIE DE SPATIU DISPONIBIL) live/a cappella cu durata maxima de 4 minute.Fiecare moment muzical va fi jurizat separat.
DANS: Grupul de copii trebuie sa pregateasca unul sau doua momente coregrafice(IN FUNCTIE DE SPATIU DISPONIBIL) cu durata maxima de 4 minute.Fiecare moment va fi jurizat separat.
Toate cadrele didactice vor primi ACORD DE PARTENERIAT semnat si stampilat si DIPLOME pentru toti copiii participanti(e-mail),pentru fiecare moment artistic al festivalului iar TOTI copiii participanti vor primi PREMII din partea organizatorilor festivalului.
Premiile vor fi acordate de organizatori tuturor copiilor participanti,iar fiecare sectiune va avea cate un TROFEU,Premiul I,II,III.Copiii care participa in cadrul grupului nu vor primi fiecare trofeu /medalie separat,CI DOAR CEI CARE PARTICIPA INDIVIDUAL.Sectiunile festivalului se vor stabili in functie de nr de participanti.
Festivalul-concurs “Festivalul Buburuzelor” se va desfasura in data de 14 Octombrie,intre orele 10.00 si 20.00(in functie de numarul de participanti) iar dumneavoastra veti fi anuntati prin sms ora exacta dupa incheierea inscrierilor.Piesele se vor trimite prin email inainte de concurs dar este recomandabil sa aveti melodia si pe stick in format mp3.Transportul copiilor este asigurat de catre parinti.Copiii vor fi insotiti de parinti si cadrele didactice.
Criterii de jurizare:
 Intonatie corecta
 Dictie, ritm si emisie vocala
 Alegerea adecvata a piesei in functie de varsta si de nivelul de pregatire al participantului
 Tinuta adecvata varstei participantului
 Se vor depuncta vulgaritatea si melodiile ce nu sunt adecvate varstei;
 Miscarea scenica
Notareaconcurentilor se va face cu note cuprinseintre 7.00 si 10.00
Deciziile juriului sunt definitive si nu se admit contestatii.

Juriul festivalului  va fi format din personalitati din domeniul muzical, pedagogic si scenografic.
Prestatiile copiilor vor fi notate de catre un juriu desemnat de catre organizatori format din profesori,solisti vocali si dansatori.Deciziile juriului sunt definitive si irevocabile.Diplomele cu locurile obtinute de catre grupele/clasele participante in concurs vor fi inmanate la finalul festivalului.Regulamentul,fisa de inscriere,acordul de parteneriat precum si alte informatii suplimentare legate de festival pot fi obtinute de pe site.ul CORUL BUBURUZELOR/www.facebook.com
Evenimentul va fi mediatizat de catre organizatori prin intermediul mass-mediei si al internetului.
Pentru a participa la concurs,va rugam sa completati fisa de inscriere si sa ne-o trimiteti prin e-mail la curtean2006maria@yahoo.com , online pe www.facebook.com/CORUL BUBURUZELOR sau la nr de telefon 0766.959.312 (prof.Maria Popovici-organizator festival)
Va rugam sa va inscrieti pana la data de 13 OCTOMBRIE 2018.Daca nu ati primit pe e-mail /sms confirmarea inscrierii in concurs din partea noastra,va rugam sa ne sunati la 0766/959.312.




FISA DE INSCRIERE GRUPURI


Scoala/Gradinita…………………………………………………………………………………
Denumire grupa/clasa……………………………………………………………………………
Numarul total de copii…………………………………..
Profesor………………………………………………………………………….
Email…………………………………………………………………………………………….
Telefon mobil ………………………………………………………….
Educatoare/Invatatoare………………………………………………………………………..
Email…………………………………………………………………………………………….
Telefon mobil……………………………………………………………
Daca participati cu un grup compus din copii de la mai multe cadre didactice,adaugati o anexa cu intreaga lista,care sa contina numele educatoarelor/invatatoarelor ,adresele de email si numerele de telefon mobil,pentru pregatirea diplomelor de participare.


Sectiunea muzica
Denumire moment 1…………………………………………………………………………….
Denumire moment 2…………………………………………………………………………….
Sectiunea dans
Denumire moment 1…………………………………………………………………………..
Denumire moment 2…………………………………………………………………………..








FISA DE INSCRIERE SOLISTI
Nume si prenume:
…………………………………………………………………………….
Data nasterii:…………………………………
Varsta:…………………
Adresa:…………………………………………………………………...
Localitatea:………………………………………
Email:…………………………………………….
Telefon:……………………………………………
Unitatea scolara pe care o reprezinta:…………………………………
Profesor indrumator:……………………………….
Repertoriul pentru concurs:
Titlu……………………………………………………………………..
Autor:…………………………………………………………………….




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu