Festivaluri concurs muzica 2020


marți, 16 octombrie 2018

Regulament - Concursul de pian "ALLEGRETTO" , 15-16 decembrie 2018 , București

CONCURSUL NATIONAL 
ALLEGRETTO 
va invita in data de 
15 -16 decembrie 2018 la a IV-a editie a concursului, WINTER ALLEGRETTO, ce se va desfasura la “Casa Filipescu Cesianu” din Bucuresti, Calea Victoriei, nr 151, Sector 1.



CONCURSUL NATIONAL ALLEGRETTO este dedicat preșcolarilor și elevilor ce studiaza pianul ca instrument secundar in scolile si liceele de muzica sau ca instrument optional in gradinite, after school, scoli generale, Palatul copiilor sau in sistem particular, cu vârsta cuprinsă între 5 şi 18 ani.

Winter Allegretto se va desfasura pe durata a 2 zile si este impartit in 2 sectiuni: Repertoriul Clasic si Colinde, divizate la randul lor in categorii, in functie de anul de nastere al concurentilor cat si in functie de numarul anilor de studiu (incepator/avansat).

Repertoriul va contine una sau doua piese la alegere din literatura pianistica, in functie de sectiunea aleasa, , timpul cumulat a celor doua piese neputand depasi 4 minute.
Piesele vor fi interpretate din memorie.

Se vor acorda Premii de excelenta, Premiul I, Premiul II, Premiul III, Mentiuni si Diplome de participare. Toate premiile concursului se vor inmana personal laureatilor in festivitatea de premiere.
Transportul si cazarea revin in totalitate participantilor.

Inscrierile se vor face online la adresa de E-mail: concursallegretto@gmail.com , in perioada 16 octombrie – 11 decembrie.

Documentele necesare inscrierii: 
1. Formular de inscriere tip - completat cu toate datele cerute;
2. certificat de nastere (copie);
3. chitanta doveditoare pentru plata inscrierii la concurs;
4. copie xerox a repertoriului.
Taxa de inscriere a Concursului National Allegretto este de 100 Lei.

Aceasta suma va fi trimisa in contul : Vatafu Ana Maria PFA, deschis la ING, Sector 3, Bucuresti, cod IBAN numarul : RO51INGB0000999904125888, cod fiscal : 32588880
Va rugam sa ne semnalati eventualele neclaritati sau omisiuni legate de numele participantului, incadrarea lui, etc.,prin e-mail.
In caz de neprezentare la concurs, taxa nu se va restitui.
Juriul concursului va fi alcatuit din personalitati ale vietii muzicale romanesti. Hotararile juriului sunt definitive si inatacabile.
Din momentul inscrierii la concurs, candidatii accepta prezentul regulament si autoritatea juriului.
Informatii suplimentare se pot obtine la nr de telefon: 0765 419 129 - Ana Maria Vatafu, in intervalul orar 10:00 - 20:00 sau la adresa de e-mail concursallegretto@gmail.com.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu