Festivaluri concurs muzica 2020


luni, 21 martie 2016

Regulament - Concursul "LIGA CAMPIONILOR" , statiunea Mamaia, 4 - 7 august 2016

Concursul International de Muzica Pop


" LIGA CAMPIONILOR "


Mamaia, jud. Constnata, ROMANIA

4 - 7 august 2016

REGULAMENT  2016



CATEGORII DE VARSTA

Competitia se va desfasura pe 3 sectiuni :

- KIDS : 5 – 8 ANI
- JUNIOR : 9 – 13 ANI
- SENIOR : 14 – 100 DE ANI …

INSCRIERI

1. Inscrierile concurentilor au loc in perioada 20 martie – 20 iulie 2016 ;

2. Poate intra in concurs orice concurent care are in palmares cel putin un premiu 1, 2, 3, mentiune sau trofeu la un concurs muzical. Varsta minima de participare in concurs este de 5 ani. Se admit in competitie si grupuri ( mici sau mari ), trupe ( rock, dance, pop ), formatii. In acest caz, se va calcula media de varsta pt. a vedea la ce sectiune vor intra in concurs ; Nu exista limita de varsta ( pot veni in concurs si concurenti de 80 de ani ! ) ;

3. Pentru prima etapa ( INSCRIERI ), concurentii trebuie sa trimita urmatoarele lucruri pe adresa de e-mail : mihai.traistariu@gmail.com

a) FIŞA DE CONCURS, completata in intregime. Doritorii o gasesc dand click : AICI sau o pot solicita pe mail.

b) O melodie cu vocea lor. Poate fi un link de pe Youtube sau un mp3 !

c) Cele 3 negative ale melodiilor ( din repertoriul national sau international , dupa preferinte ) pe care le vor canta in cadrul competitiei. In concurs se va face o banda de spectacol, pentru a se evita eventualele probleme de sunet. Melodiile nu trebuie sa depaseasca 4 minute !

d) 1-2 fotografii cu artistul ;

e) Chitanta, fotografiata sau scanata, prin care concurentul dovedeste ca a platit taxa de inscriere de 150 de RON. Daca e vorba de un grup, o trupa etc ... taxa este de 200 de RON. Taxa va fi achitata intr-unul din conturile :

RO26 INGB 0000 9999 0134 2632 - deschis pe numele MIHAI TRAISTARIU, la ING Bank - Constanta, sucursala Dezrobirii

sau

RO51 BTRL 0140 1201 C684 30XX - deschis pe numele MIHAI TRAISTARIU, la Banca TRANSILVANIA, Constanta

f) Certificatul de nastere sau cartea de identitate ( buletinul ), fotografiate sau scanate, pentru a dovedi la ce categorie de varsta se incadreaza concurentul.

CONCURS

Concursul International de Muzica Pop " LIGA CAMPIONILOR " va avea loc in perioada 4 – 7 august, 2016, in statiunea Mamaia, din Judetul Constanta. Concurentii ROMANI si cei STRAINI vor intra in lupta directa, in fiecare seara ! In competitie, fiecare din finalisti va avea de interpretat cate 3 melodii LIVE, cu negativ, in 3 zile diferite :

Ziua I : O piesa din repertoriul INTERNATIONAL

Ziua a II-a : O piesa in limba NATIONALA ( strainii vor canta o piesa din tara lor de provenienta )

Ziua a III-a : O piesa LA ALEGERE

Premiile vor fi acordate in urma celor 3 zile de competitie. Pentru fiecare concurent in parte ... media finala va fi calculata astfel :

- in fiecare seara, se vor aduna toate notele juriului din care se vor scadea cea mai mica si cea mai mare nota ; totalul astfel obtinut va fi impartit la numarul total de jurati, mai putin doi ; aceasta va fi media zilei ;

- pentru fiecare dintre concurenti, media finala va fi alcatuita ... adunand PUNCTAJELE celor 3 zile si impartind totul la 3 ;

- notele juriului vor fi date, in toate cele 4 seri ... la vedere.

ATENTIE !
Marele premiu " LIGA CAMPIONILOR " va fi desemnat exact in timpul Galei Laureatilor ! Trofeul Kids, Trofeul Junior si Trofeul Senior se vor duela in Gala, cantand una din melodiile din concurs sau o piesa noua. Juriul va desemna prin vot, la vedere ( notele sus ) ... MARELE PREMIU !

Un comentariu: