Festivaluri concurs muzica 2020


vineri, 13 ianuarie 2017

Regulament - MasterFest “Artist 100%” , 25 februarie 2017 , Brașov

MasterFest 

“Artist 100%”

25 februarie 2017

Brașov 



          Artist 100%  este un master-fest  national, organizat  de Global Human Recovery & Global Cultural TV care va avea loc la Sala Patria (sala mica), sambata, 25 februarie 2017.

          Proiectul se adreseaza unor  talente reale,  indrumate corect, care abordeaza un repertoriu valoros , acelora care studiaza si au rabdarea de a creste din punct de vedere artistic intr-un ritm firesc, aprofundand arta interpretativa in toate aspectele ei, de la canto, la prezenta scenica, intelegerea si interpretarea textului unei piese, etica si morala in relatia cu sine si cu colegii de scena.
         Proiectul ofera participantilor oportunitatea unei evaluari in timp real oferita de juriul Artist 100%- de aceasta data intr-o componenta surprinzatoare, dar de un profesionalism incontestabil.
        Membrii juriului vor sustine un scurt recital-demonstrativ, inainte de inceperea festivalului si vor explica participantilor cateva secrete ale interpretarii moderne.
Fiecare participant va beneficia de observatii pertinente si indrumari de specialitate direct de la jurati.
        Nu se vor acorda note!
        Se va tine seama de cele trei elemente definitorii in canto: INTONATIE, TIMBRALITATE si EXPRESIE, insa momentul prezentat va fi evaluat in totalitatea sa, pornind de la capacitatea de a transmite emotie si de a comunica prin muzica cu publicul.

SECTIUNI:
A.   SECTIUNEA  “ ARTIST 100% POP”- 30 LOCURI
B.   SECTIUNEA “ARTIST 100% FOLCLOR”- 20 LOCURI
Nu exista categorii de varsta.

PRESELECTIE:
   Pana in data de 20 ianuarie 2017 se vor trimite la adresa globalculturaltv@gmail.com urmatoarele MATERIALE  PENTRU PRESELECTIE:

1.    CV- complet si corect completat
2.    Minim 5 FOTOGRAFII de calitate foarte buna
3.    Pozitiv (recent) al unei piese( nu neaparat cea care va fi interpretata) sau o trimitere catre Youtube sau alt canal unde poate fi vizionata/audiata interpretarea unei piese ( recent).
4.    Negativul piesei pe care o va interpreta


    Materialele vor fi folosite pentru realizarea cate unui clip de prezentare, clip ce va fi proiectat  anterior intrarii in scena a fiecaruia dintre cei selectionati, dar si unui scurt promo animat de bun-venit la preselectie.
    Cei selectionati vor fi anuntati printr-un comunicat transmis pe adresa de e-mail de pe care au trimis materialele, cat si pe paginile de FB-  Global Cultural si Global Cultural TV.
    Preselectia este gratuita.


TAXA Master Fest:

Se va achita dupa PRESELECTIE in contul Raiffeisen Bank al
Asociatiei Global Human Recovery
RO44RZBR0000060018385757

Incasarea taxei este in conformitate cu statutul si obiectul de activitate al asociatiei organizatoare; se poate elibera factura fiscala.

Pentru inscrierea la o sectiune 150 lei/ participant
Pentru inscrierea la ambele sectiuni 250 lei/ participant

PREMII

a.Organizatorul decide, in urma consultarii fiselor de jurizare, cate trofee si premii se vor acorda. Fiecare participant va primi diploma si trofeu/premiu, cat si diploma/ adeverinta pentru profesorul/ scoala de canto unde se pregateste.

b.Organizatorul va decide cati dintre participantii prezenti la festival vor beneficia de programul complex gratuit Super Vox 2017.

c. Organizatorul ofera 10 pachete complete de studio profesional foto/ video/audio insotite de aparitii in cadrul emisiunilor  Global Cultural TV.

c.In masura in care sponsorii vor raspunde invitatiei in sustinerea proiectului, se vor acorda premii din partea acestora.

e.Fiecare participant selectionat pentru festival va beneficia de un clip video profesional de prezentare care va precede intratrea lui in scena.

Participantii vor fi tratati cu respect, ca niste artisti adevarati si vor beneficia de multe facilitati din partea organizatorilor.

TRANSPORTUL SI CAZAREA  vor fi suportate de catre concurenti.
FILMAREA SI FOTOGRAFIILE DIN TIMPUL FESTIVALULUI VOR FI PUSE LA DISPOZITIA PARTICIPANTILOR GRATUIT IN TERMEN DE 2 SAPTAMANI.

                                                                              PENTRU INFORMATII TEL:  0764 399 883

CV-PRESELECTIE se poate descarca de AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu