Festivaluri concurs muzica 2020


miercuri, 1 mai 2013

Festivalul "MusicForKids" , 9 - 11 august 2013 , Iasi

Comunicat

Asociatia MusicForKids anunta inceperea preselectiei celei de-a patra editii a Festivalului Interational de Creatie si Interpretare pentru Copii si Adolescenti MusicForKids Iasi 2013, preselectie ce se va desfasura in perioada 27 mai – 17 iunie.
La preselectie pot participa copii cu varste cuprinse intre 5-7 ani, 8-10 ani, 11-13 ani si adolescenti cu varste intre 14-18 ani.
De asemenea sunt asteptati sa participe la sectiunea Creatie compozitori de toate varstele, profesionisti sau amatori, romani sau straini.
Detaliile privind inscrierea si regulamentul festivalului se gasesc pe www.festivalulmfk.com  si www.musicforkids.ro .
Festivalul se va desfasura in perioada 09-11 august 2013 in grandioasa locatie Palas Iasi.
Presedintele juriului va fi domnul Mihai Traistariu. Din juriu vor face parte personalitati ale vietii muzicale romanesti ,specialisti in muzica si autoritati locale si nationale.
Dupa realul succes al primelor trei editii din anii trecuti, iata ca a venit momentul ca in acest an MusicForKids sa devina un concurs de talie Internationala .
Organizatorii asigura participantii de aceeasi buna desfasurare si de acelasi fair-play, copiii din Iasi fiind gazdele festivalului, neparticipand in competitie.

Alina Todasca - presedinte Asociatia MusicForKids