Festivaluri concurs muzica 2020


joi, 9 iulie 2015

Festivalul "EURORITM" , 10 -12 iulie 2015 , Gura Humorului



13 TARI PE SCENA EURORITM 2015!


Incepand de vineri, 10 iulie 2015,  pe scena Festivalului International de Muzica pentru Tineret EURORITM ce se organizeaza la Gura Humorului vor urca tineri solisti din 13 tari.
Solistii finalisti au inscrise in portofoliul muzical premii la numeroase festivaluri de muzica sau emisiuni concurs de specialitate nationale si internationale si reprezinta talente reale si voci valoroase in curs de afirmare.
Astfel la editia 2015 a Festivalului International de Muzica EURORITM  vor participa  delegatii din  Suedia, Ucraina, Malta, Bulgaria, Turcia, Republica Moldova, Kazakhstan, Belarus, Georgia, Azerbaijan, Kyrgyzstan,  Polonia, Romania.
In prima seara de concurs toti concurentii vor interpreta melodii in limba materna iar in a doua seara un hit international. Duminica, 12 iulie 2015 va avea loc Gala de premiere in care vor performa pe scena solistii care s-au facut remarcati de catre juriul international. Totodata castigatoarea Grand Prix Euroritm 2014, Tatyana Kim,  va sustine un recital si va interpreta live in premiera piesa ”I am a fighter“ lansata de curand  pe radiourile din Romania.

Organizatorii festivalului vor oferi marelui castigator al trofeului EURORITM suma de 1000 euro la care se va adauga premiul oferit de casa de productie MD Sound- productia unei melodii proprii ( compozitie, productie si promovare on line) in valoare de 2000 euro.
Cele trei seri de spectacole din cadrul Festivalului International Euroritm vor fi transmise on line de catre Radio Romania Iasi pe site-ul  www.radioiasi.ro incepand cu ora 19.00.

In fiecare seara spectacolele vor fi completate de artisti si trupe precum KIRRa, Smiley, Ruby, Maxim si mundiColour Orchestra dirijata de Daniel Jinga.

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu