Festivaluri concurs muzica 2020


sâmbătă, 6 aprilie 2019

Regulament - Concursul "Sonore Music Contest" , 11-12 mai 2019 , București

Concursul Național de Interpretare Muzicală


Sonore Music Contest”

11-12 mai 2019

Ediţia a II-a

București









Secțiunea 1 : Organizatorul Concursului
Organizatorul Concursului “Sonore Music Contest” (denumit în continuare „Concursul”) este S.C. SONORE MUSIC CONCEPT S.R.L. București, cod fiscal 39350940 şi Registrul Comerţului J40/6759/2018 (denumit în continuare “Organizatorul”).
Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament, (denumit în continuare „Regulamentul”) care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a schimba Regulamentul, cu obligaţia de a anunţa publicul în mod oficial, în aceeaşi manieră în care a fost făcută şi informarea iniţială.


Secțiunea 2: Locul și durata desfășurării concursului
Concursul se va desfăşura în perioada 11-12 mai 2019, la Liceul Teoretic ICHB Colentina, Șoseaua Colentina 64B, București.


Sectiunea 3 : Drepturi, condiții și modalități de participare
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naţionalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în Romania, care respectă condiţiile Regulamentului şi care urmează indicaţiile stipulate în acesta pentru a-şi valida participarea. Concursul este dedicat att precolarilor i elevilorncepnd cu vrsta de 5 ani, ct i adulilor. Participarea la Concurs are valoare de acceptare integrală, liber consimţită şi în afara oricărei constrângeri a prevederilor Regulamentului.
Dreptul de participare aparţine în exclusivitate participantului care îndeplineşte condiţiile impuse de Regulament. Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica un participant în cazul în care participarea acestuia este susceptibilă de fraudă.


Modalitate de înscriere:
Înscrierile se vor face online la adresa de e-mail: concurs@sonore.ro, în perioada 5 martie – 3 mai 2019. Următoarele documente, vor fi trimise într-un singur email:


  1. Formular de înscriere tip completat integral (atașat în acest email)
  2. Acordul de folosire a imaginii semnat (atașat în acest email)
  3. Negativul in format mp3 - secțiunea canto
  4. Copie scanata a repertoriului - secțiunile pian, chitară și vioară
  5. Copie chitanța doveditoare pentru plata înscrierii în concurs
 
Secțiunea 4 : Mecanismul concursului
Concursul va fi organizat în patru secțiuni: pian, canto, chitară și vioară, divizate pe categorii de vârstă și nivel.
Repertoriu PIAN : una sau două piese, interpretate din memorie, care să nu depășească 5 minute.
Repertoriu CANTO : trei piese, dintre care doar una va fi aleasa de juriu înaintea prestației, interpretată pe negativ, din memorie, care să nu depășească 5 minute. Concurenții se pot acompania la un instrument, sau pot fi acompaniați de către altcineva.
Repertoriu CHITARA : una sau două piese, interpretate din memorie, care să nu depășească 5 minute.
Repertoriu VIOARĂ : una sau două piese, interpretate din memorie, care să nu depășească 5 minute.
Programul prezentat în fișa de înscriere rămâne definitiv și nu poate fi modificat ulterior.
Juriul își rezervă dreptul de a întrerupe prestația concurentului, în eventualitatea în care acesta depășește durata de timp precizată în Regulament.
Concursul nu pune la dispoziție profesori corepetitori; această obligație îi revine în totalitate concurentului.
Evaluarea performanțelor fiecărui concurent va fi făcută de către un juriu format din personalități acreditate în spațiul muzical românesc și internațional. Identitatea juriului nu va fi dezvăluită sub nicio formă până la începerea oficială a Concursului. Juraților le este interzis să jurizeze, în Concurs, elevii pe care îi instruiesc sau pe care i-au instruit în trecut.

 

Secțiunea 5 : Premiile oferite în cadrul concursului
Se vor acorda Premii de Excelență, Premiul I, Premiul II, Premiul III, Mențiuni și Diplome de participare. Premiile se vor înmâna laureaților la festivitatea de premiere, de la sfârșitul fiecărei categorii. Premiile constau, după cum urmează, în: diplome, trofee/medalii, cadouri.


Secțiunea 6 : Protecția datelor personale
6.1. Organizatorul se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale ale Participanţilor la Concurs în conformitate cu prevederile Legii 677/2001. Participanţii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisă adresată Organizatorului, modificarea, ştergerea sau actualizarea datelor personale în conformitate cu prevederile Legii 677/2001. Participanţii au dreptul de a obţine de la Organizator, la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care îi privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta şi au, de asemenea, dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia lor particulară, ca datele care îi vizează să facă obiectul unei prelucrări.
6.2. Participanţilor la Concurs în calitate de persoane vizate le sunt garantate drepturile pe care le au conform Legii 677/2001, respectiv dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de intervenţie asupra datelor (art.14) şi dreptul de opoziţie (art. 15).
6.3. Prin participarea la Concurs, Participanţii confirmă cunoaşterea prevederilor Regulamentului oficial şi îşi exprimă acordul în privinţa acestora. Îşi exprimă, de asemenea, acordul privind includerea datelor personale în baza de date a Organizatorului, în scopul participării la Concurs, precum şi acordul privitor la posibilitatea de a le fi furnizate informaţii despre produsele şi evenimentele Organizatorului şi cele ale partenerilor săi.
6.4. Participarea la Concurs constituie acordul potenţialilor câştigători referitor la faptul că numele va fi făcut public potrivit legislaţiei în vigoare şi folosit în materiale publicitare de către Organizatori fără niciun fel de plată aferentă. Câştigătorii vor putea semna şi o declaraţie scrisă în acest sens, conform celor solicitate de către Organizatori.
6.5. Datele câştigătorilor se vor păstra în contabilitatea Organizatorului, conform legislaţiei fiscale.

Secțiunea 7 : Litigii
Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la Concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti competente române din Municipiul Bucureşti. Legea aplicabilă este legea română.
Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncţionalităţi în derularea Concursului ca urmare a acţiunilor unor terţi cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii sau alţii asemenea.


Secțiunea 8 : Întreruperea Concursului
Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forţă majoră sau prin decizie unilaterală a Organizatorului.


Secțiunea 9 : Taxe participare
Taxa de înscriere în Concursul Național Sonore este 150 RON (pentru o singură specializare).
Taxa va fi transferată în contul SONORE MUSIC CONCEPT S.R.L. deschis la Raiffeisen Bank, sector 3, București. Cont IBAN: RO89 RZBR 0000 0600 2034 3571, CUI: 39350940


În cazul neprezentării la Concurs, taxa de înscriere este nerambursabilă.
Transportul și cazarea revin în totalitate participanților.


Pentru orice informație suplimentară, trimiteți un e-mail la concurs@sonore.ro sau 
sunați la 0732 704 356 (Luni-Sambata, între orele 10:00 – 20:00)


S.C. SONORE MUSIC CONCEPT S.R.L.



FORMULAR DE INSCRIERE
Concurs Național de Interpretare Muzicală
Sonore Music Contest”
Ediția a II-a
11-12 mai 2019, București


Specializare:
                  PIAN                CANTO                CHITARĂ                VIOARĂ
              -----                  -----                   -----                    -----

Nume și prenume concurent............................................................................................. 
Data și anul nașterii........................................................................................................ 
Anul de studiu................. Unitate școlară.........................................................................  
Telefon și adresă de e-mail părinte.................................................................................... 
Nume profesor coordonator............................................................................................. 
Telefon și adresă de e-mail profesor coordonator................................................................ 


Repertoriu
  1. Titlul lucrării și compozitorul...........................................................................  Minute.… 
  2. Titlul lucrării și compozitorul.........................................................................    Minute..… 
  3. Titlul lucrării și compozitorul.........................................................................    Minute..… 


Am luat la cunoștință și sunt de acord cu Regulamentul Concursului Național de Interpretare ”Sonore Music Contest”.


Data ………..…………  Nume și semnătura………………………………… 





ACORD
Concurs Național de Interpretare Muzicală
Sonore Music Contest”
Ediția a II-a
11-12 mai 2019, București


Încheiat între S.C. SONORE MUSIC CONCEPT S.R.L. și părinții concurenților înscriși.
Subsemnatul/a……………………………………..........…...……...……….…., în calitate de părinte/tutore al minorului……………………………………………………………….........................
înscris la Concursul Național de Interpretare Muzicală ”Sonore Music Contest”, sunt de acord cu filmarea și fotografierea copilului meu la acest eveniment, și, de asemenea, transmiterea filmărilor în mediul online prin intermediul canalelor de Social Media aferente Concursului (websiteul www.sonore.ro, pagina de Facebook Sonore We, pagina evenimentului în Facebook: Concursul Național de Interpretare Muzicală Sonore, pagina de Instagram sonore.we), în condiții conforme cu Drepturile Internaționale ale Copilului și care nu afectează imaginea educativă/artistică a acestuia.

Data ………………….. Semnătura părintelui/tutorelui ……………………………….


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu